x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Arhiva stiri Jurnalul.ro din 06 August 2008 - pagina 5

Numar rezultate 90 articole

Prospeţimea – atuul bucatelor turceşti

Renumită încă din timpul Imperiului Otoman, bucătăria turcească a cunoscut perioada ei de vîrf între anii 1453 şi1650. Renumită încă din timpul Imperiului Otoman, bucătăria turcească a cunoscut...

Un bucătar din Dobrogea

Bucătar-şef la un restaurant ce aparţine unui mare lanţ internaţional, Ismail Chiptur are o experienţă profesională impresionantă. Bucătar-şef la un restaurant ce aparţine unui mare lanţ internaţional,...

Cu faţa întoarsă spre iarnă

În tradiţia populară, o dată cu  Sărbătoarea Schimbării la Faţă a Domnului (6 august), natura se întoarce cu faţa către iarnă. Încep să se vestejească plantele, stolurile de păsări...

Meniuri cu timbru

“Masa este singurul loc unde nu te plictiseşti încă din prima oră” Brillat Savarin “Masa este singurul loc unde nu te plictiseşti încă din prima oră” Brillat Savarin ANDREEA...

Pauză de cafea

Importanţa artei culinare pentru sultanii otomani este evidentă pentru turiştii care vizitează Palatul Topkapî din Istanbul. Bucătăriile imense sînt găzduite în cîteva clădiri de sub zece...

Evenimente

Bucate alese. Timp de două zile (24-25 iulie a.c.), Piaţa Aurel Vlaicu a fost gazda Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale din Maramureş. Bucate alese. Timp de două zile (24-25 iulie a.c.), Piaţa ...

Preparate din carne

Brioşe cu carne 600 g făină, 125 g unt, 270 ml lapte dulce, 3 ouă, 25 g drojdie, 200 g prosciutto, 200 g kaizer, 50 g parmezan, o jumătate de linguriţă de sare, o linguriţă de zahăr tos, piper, pătrunjel,...

Preparate dulci

Biscuiţi cu ciocolată albă 300 g unt, 300 g zahăr tos, 3 ouă, 600 g făină, un pliculeţ cu praf de copt, 100 ml apă, un borcan de gem de prune, o linguriţă de esenţă de lămîie, sare, două pliculeţe cu...

Preparate din legume

Rosti cu măsline şi ardei capia 4 cartofi, un măr, o legătură de ceapă verde, doi căţei de usturoi, 4 ardei capia copţi, 100 g măsline verzi feliate, două linguri de făină, o jumătate de linguriţă de...

Preparate din peşte

Macrou cu pesmet picant un kilogram macrou proaspăt, doi morcovi, 600 g cartofi albi, un sfert de ţelină, două cepe, 200 ml vin alb sec, o frunză de dafin, cimbru, o lămîie, 4 căţei de usturoi, 200 g roşii,...
Serviciul de email marketing furnizat de