x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Arhiva stiri Jurnalul.ro din 20 August 2008 - pagina 5

Numar rezultate 87 articole

Miresmele trecutului

Bucătăria românească este "cel pu­ţin la fel de originală, de sa­vu­roa­să şi de spectaculoasă (ca să nu spun stranie) ca şi orice altă mare bucă­tărie a lumii…",...

Mălăieş în călcăieş

Mînca sau nu mînca Ştefan cel Mare mămăligă? Pentru unii, această întrebare pare să facă parte dintr-un test de inteligenţă. Cu siguranţă mînca acea fiertură de făină de mei, care probabil se făcea...

Redescoperirea bunului gust

Cei care au poposit pentru cîteva cli­pe în Piaţa Amzei din Bucu­reşti, la "Tîrgul Ţăranului Ro­mân", în fiecare week-end, în­ce­­pînd cu mij­locul lunii aprilie, au...

Evenimente

ProEtnica. În perioada 21-24 august, se desfăşoară cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului InterEtnic Sighişoara – ProEtnica 2008. Obiectivul constă în promovarea diversităţii culturale şi...

Pauză de cafea

În anul 1847, Mihail Kogălniceanu şi Costache Negruzzi au publicat o colec­ţie de 200 de reţete, ce au avut meritul să propună cele dintîi reţete din bucătăria românească. În anul 1847,...

Meniuri cu timbru

"Doamna casei trebuie să se asigure de ­calitatea cafelei, domnul – de ­calitatea lichiorurilor" Brillat-Savarin "Doamna casei trebuie să se asigure de ­calitatea cafelei, domnul...

Preparate din carne, peşte, legume şi preparate dulci

Ciuperci umplute cu pui Incrediente: 500 g ciuperci, un piept de pui, doi ardei graşi, o jumătate fir de praz, 100 ml vin alb demisec, o lingură de oţet balsamic, 50 g alune, sare, piper, ulei de măsline, busuioc v...
Serviciul de email marketing furnizat de