Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 130 de elevi și cadrele didactice ale unui liceu din Alba, evacuați din cauza unui proiectil

Peste 130 de elevi și cadrele didactice ale unui liceu din Alba, evacuați din cauza unui proiectil

de Redacția Jurnalul    |   

Peste 130 de elevi, 21 de cadre didactice, personalul auxiliar și muncitorii care lucrau în zonă au fost evacuați, joi, după ce a fost găsit un proiectil într-o clădire a Liceului Tehnologic din Jidvei, județul Alba.

În cadrul unor lucrari de renovare într-un corp de cladire la Liceul Tehnologic din comuna Jidvei a fost găsit de muncitori un posibil proiectil.

La momentul indentificprii acestuia, în scoală se aflau 21 cadre didactice, 6 personal auxiliar, 131 elevi și 18 muncitori.

„Toate persoanele prezente la scoală se aflau într-un alt corp de cladire față de cel unde a fost identificat posibilul proiectil. Din motive de siguranță s-a procedat suspendarea imediată a cursurilor și evacuarea tuturor persoanelor din toate corpurile din cladire de către polițiști din cadrul IPJ Alba, urmând ca acești să asigure zona până la sosirea forțelor de intervenție din cadrul ISU Alba”, transmit salvatorii din cadrul ISU Alba.

Din cadrul ISU Alba, pentru asanarea posibilului proiectil neexplodat se deplasează echipa pirotehnică (un ofițer și doi subofiteri) cu o autospecială pirotehnică.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: evacuare scoala proiectil
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri