Jurnalul.ro Horoscop 5 arhetipuri ale îngerului pământesc. De care te simți cel mai conectat?

5 arhetipuri ale îngerului pământesc. De care te simți cel mai conectat?

de Moira Dună    |   

Îngerii pământești sunt unele dintre cele mai clarvăzătoare ființe umane din lumea materială. Nu numai că au o cantitate imensă de dragoste de oferit altora, dar sunt, de asemenea, cunoscuți pentru intuiția lor profundă și multă empatie. Cel mai frumos lucru despre îngerii pământești este faptul că aceștiasimt că scopul lor de viață este înrădăcinat în a avea grijă de alții - își găsesc împlinirea în moliciunea și în dăruirea energiei lor celor din jur. Deși aceste ființe umane nu sunt îngeri cerești, ei împărtășesc multe din calitățile lor, care există în acest Univers sub multe forme.

Există 5 tipuri de îngeri pământești, iar înțelegerea arhetipului tău unic te poate ajuta să-ți îndeplinești scopul în această lume. De care te simți cel mai conectat?

1. Îngerii Pământești Ascultători
Când ești un Ascultător, oamenii sunt atrași să împărtășească cu tine probleme personale profunde și uneori intense, chiar dacă nu îi cunoști foarte bine. Abilitatea ta de a fi plin de compasiune, înțelegere și lipsă de judecată înseamnă că ești un magnet și un loc sigur pentru oamenii care au nevoie de alții să își dezvăluie trăirile.

Acest arhetip poate crea intimitate cu oameni noi foarte rapid, iar asta îți oferă posibilitatea de a face conexiuni cu persoane din toate categoriile sociale. Cu toate acestea, dacă prea mulți oameni doresc să aibă încredere în tine, s-ar putea să te simți epuizat în anumite momente din viața ta și experimentezi crize de oboseală extremă. Este important să creezi limite cu ceilalți și cu tine însuți, astfel încât să poți continua să răspândești lumină în această lume.

Dacă semnul tău zodiacal este: Capricorn, Vărsător sau Scorpion, ai putea fi acest tip de arhetip.

2. Îngerii Pământești Vindecători
Când ești un vindecător, te simți atras de cei din această lume care suferă. Te simți împlinit atunci când ai capacitatea de a-i ajuta și de a repara rănile emoționale. Însă nu toți din acest arhetip lucrează într-o profesie sau un rol care este asociat cu vindecarea, cum ar fi un medic sau o asistentă. Este vorba despre a fi o energie blândă în viața celorlalți și un canal prin care aceștia să lucreze prin umbrele lor și să se elibereze de rănile lor. Tu ești ghidul călătoriei lor.

Totodată, vindecătorii se tratează și ei atunci când îi ajută pe alții, ceea ce este unul dintre cele mai frumoase aspecte ale acestui arhetip. Ei își umplu paharul asigurându-se că alții pleacă mai departe în această lume simțindu-se mai ușori în inimile și cu emoțiile lor. Însă este important să reții că, dacă rezonezi cu acest arhetip, nu ai venit aici pentru a-i repara pe toți sau pentru a vindeca fiecare rană. Este suficient să-ți descizi inima, să-ți împărtășești cunoștințele și să fii acolo pentru alții ca un ghid.

Dacă semnul tău zodiacal este: Rac, Pești sau Fecioară, ai putea fi acest tip de arhetip.

3. Îngerii Naturii Pământești
Când ești un înger al naturii pământești, simți o conexiune profundă și specială cu mediile din jurul tău. S-ar putea chiar să te simți chemat să lucrezi în energia naturii și să protejezi lumea naturală din jurul tău de societate și de cei care ar putea să o epuizeze. Dacă ești acest tip de arhetip, s-ar putea să te simți atras să trăiești în spații îndepărtate sau te simți cel mai bine acasă lângă plajă, într-o pădure sau pe un munte. Te simți cel mai bine atunci când lucrezi pentru a construi o lume mai durabilă, care să onoreze natura, și să-ți dedici viața în acest sens este sacru.

Acest arhetip se mișcă prin  lume într-un mod cu adevărat blând și este unul dintre cele mai bune tipuri de îngeri pământești pentru că este înconjurat de elemente din natură, cum ar fi plantele și florile. Este important să-ți stabilești viața într-un loc care îți oferă beneficiile de a fi fizic în lume. Locuitul într-un oraș s-ar putea să te epuizeze dacă nu are diverse spații verzi și, deși s-ar putea să nu îți fie întotdeauna ușor să te muți într-un loc mai natural, ești încurajat să le cauți cât mai mult posibil.

Dacă semnul tău zodiacal este: Taur, Balanță, Săgetător sau Pești, ai putea fi acest tip de arhetip.

4. Îngerii Pământești Activiști
Când ești un înger pământesc activist, ești profund afectat de orice în această lume care este nedrept sau inegal. Ești sensibil la toate disparitățile din jurul tău și asta te determină adesea să-ți dedici viața unei acțiuni progresiste. Acesta este un arhetip frumos, pentru că lumea are nevoie de mai multe ființe umane cărora le pasă cu adevărat să îndrepte greșelile trecutului și să facă din acest pământ un loc mai bun pentru cei care îl vor moșteni.

Ca activist, ești pasionat și aproape spiritual conectat cu tot și cu toți cei din jurul tău. Te simți conectat la suferința și nevoile lumii, dar nu lăsa asta să te distrugă sau să te descurajeze. Abordează problemele cu un idealism pozitiv, iar lumina ta îi inspiră pe alții să se perfecționeze. Este important ca toți activiștii să înțeleagă că eforturile lor nu sunt în zadar și că fac cu adevărat o diferență în mediile din jurul lor, chiar dacă s-ar putea să nu vadă impactul direct.

Dacă semnul tău zodiacal este: Vărsător sau Berbec — s-ar putea să fii acest tip de arhetip.

5. Îngerii Pământești Creativi
Când ești un înger creativ, ești un canal pentru ceva mult mai mare decât tine. Valorifici inspirația și o împletești într-o artă care îi afectează direct pe cei din lumea din jurul tău. Indiferent dacă ești muzician, pictor sau cineva care creează tehnologia care conduce lumea înainte, mintea și viziunea ta sunt unice, iar această unicitate ajută la vindecarea umanității.

Îți pasă profund de ceea ce pui în lume și faci totul cu intenție. Te bazezi pe creativitatea ta ca loc de alinare - simplul act de a-ți conduce viziunea și ceea ce simți ca persoană profund sensibilă în ceva concret care îi poate mișca pe alții, îți umple paharul și aduce un scop vieții tale.

Creativii sunt în mod constant plini de idei, iar intuiția lor acționează întotdeauna ca o chemare la o gândire superioară. Acest arhetip are o imaginație care este inventivă în cel mai uimitor mod și este important să știe că merită să ocupe spațiu într-o lume care s-ar putea să nu se conecteze întotdeauna cu el. Doar pentru că unele ființe umane s-ar putea să nu vadă o idee clar sau să înțeleagă ceea ce încerci să faci ca fiind creativ, nu înseamnă că nu aduci o schimbare în viața celorlalți, potrivit collective.world.

Dacă semnul tău zodiacal este: Pești, Taur, Leu, Balanță — s-ar putea să fii acest tip de arhetip.

Subiecte în articol: inger arhetip
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri