Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal pe DN 22 C, în localitatea Murfatlar. Ciocnire între un autoturism și un moped. Un bărbat de 68 de ani a murit

Accident mortal pe DN 22 C, în localitatea Murfatlar. Ciocnire între un autoturism și un moped. Un bărbat de 68 de ani a murit

de Vali Deaconescu    |   

Un accident mortal a avut loc, joi în jurul orei 08.00, pe DN 22 C, în localitatea Murfatlar, județul Constanța. A avut loc o ciocnire între un autoturism și un moped, care circulau din sensuri opuse, conduse de o femeie de 30 de ani, respectiv de bărbatul de 68 de ani. Bărbatul a murit.

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 22 C, în localitatea Murfatlar, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un moped, care circulau din sensuri opuse, conduse de o femeie de 30 de ani, respectiv un bărbat de 68 de ani.

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul bărbatului.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit IPJ Constanța.

Subiecte în articol: accident ipj constanta Murfatlar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri