Jurnalul.ro Ştiri Observator Paramedicul și pacientul din ambulanța SMURD implicată în accidentul din Capitală, răniți

Paramedicul și pacientul din ambulanța SMURD implicată în accidentul din Capitală, răniți

de Redacția Jurnalul    |   

UPDATE: Pacientul aflat în ambulanța SMURD care a fost implicată duminică după-amiaza în accidentul din Capitală a fost rănit, la fel ca și paramedicul. Ambii au fost duși la spital. De asemenea, contuzii ușoare a prezentat un copil de 7 ani din celălalt autoturism, care a fost dus și el la spital.

Potrivit ISU București-Ilfov, pacientul din ambulanță era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț. În urma accidentului, a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, paramedicul din ambulanță prezenta contuzii. Ambii au fost transportați la Spitalul Universitar de două ambulanțe SMURD, scrie Mediafax

Din celălalt autoturism, un copil în vârstă de aproximativ 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat, împreună cu mama lui, la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD.

Un accident în care au fost implicate o ambulanță SMURD și un autovehicul a avut loc la intersecția Șoseaua Panduri-Calea 13 Septembrie din Capitală, anunțase anterior Brigada Rutieră.

Știre inițială: O ambulanță a fost implicată duminică după-amiază într-un accident în București. În urma impactului puternic salvarea s-a răsturnat. La bord era un pacient.

Mai multe persoane primesc îngrijiri la față locului. Urmează a se stabili câte persoane vor fi transportate la spital, scrie Antena3CNN

În ambulanța răsturnată se afla o persoană care a fost preluată de o altă autospecială pentru a fi transportată la spital. 

Sunt aplicate restricții pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer și benzile 1 și 2 pe Calea 13 Septembrie către Sos Progresului.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri