Jurnalul.ro Ştiri Observator Blocaj informatic la Registrul Auto Român

Blocaj informatic la Registrul Auto Român

de Redacția Jurnalul    |   

Registrul Auto Român întâmpină, miercuri dimineață, un blocaj pe una dintre funcțiile critice din baza de date Oracle, cu impact asupra DRPCIV, care include întârzieri și potențiale disfuncționalități în procesele de prelucrare și furnizare a datelor esențiale.

„Vă informăm că, în cadrul activităților curente, am întâmpinat un blocaj pe una dintre funcțiile critice din baza de date Oracle. Acest blocaj afectează funcționarea corespunzătoare a unor procese importante, având un impact colateral și asupra sistemului DRPCIV (Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor)”, anunță RAR.

Potrivit sursei citate, blocajul afectează, în principal, funcționarea anumitor servicii critice ce depind de disponibilitatea și integritatea datelor, iar echipa tehnică este în curs de a identifica și remedia cauzele acestuia.

„Impactul asupra DRPCIV include întârzieri și potențiale disfuncționalități în procesele de prelucrare și furnizare a datelor esențiale. Estimăm că până la ora 10:00 problema va fi complet soluționată și sistemele vor reveni la funcționarea normală. Ne prezentăm scuzele pentru orice posibile inconveniente”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri