Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu: Începerea anului școlar aduce probleme legate de trafic, în mod special în Capitală

Ciolacu: Începerea anului școlar aduce probleme legate de trafic, în mod special în Capitală

de Redacția Jurnalul    |   

Începerea școlii aduce și probleme legate de trafic în marile orașe, în mod special în Capitală, spune Marcel Ciolacu. El anunță că îi va convoca pe primarul general, pe cei de sectoare, dar și pe miniștrii implicați: „Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor soluții realiste”.

„Cel mai important subiect este, evident, începerea anului școlar. Am vizitat în acest weekend mai multe școli ca să mă asigur că totul este pregătit pentru elevi, dar și pentru profesori. Am fost atât în mediul rural, cât și în mai multe sectoare ale Capitalei. E clar că încep să se vadă investițiile masive din bani europeni, mai ales din PNRR. Și sunt convins că toți primarii, indiferent de culoare politică, vor continua să finanțeze cu prioritate investițiile în Educație, pentru că aceste realizări reprezintă o așteptare firească a românilor”, spune Marcel Ciolacu la începutul ședinței de luni a Executivului.

El precizează că începerea școlii aduce, însă, și probleme legate de trafic în marile orașe, în mod special în Capitală.

„Aici avem simultan lucrări majore de extindere a metroului și de reabilitare a linilor de tramvai și a sistemului de încălzire. Sunt multe zone din oraș unde, din cauza lucrărilor, traficul este blocat. Trebuie mai multă implicare din partea autorităților locale, dar și centrale, astfel ca bucureștenii să se poate deplasa decent prin București în aceste luni dificile. Voi convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicușor Dan, cu primarii de sectoare și miniștrii implicați: Transporturi, Energie, Educație, Dezvoltare și, nu în ultimul rând, Interne. Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor cu adevărat soluții! Și după această întâlnire vom veni cu soluții”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ciolacu an scolar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri