Jurnalul.ro Sport Sporturi CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Ferencvaros, în Liga Campionilor

CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Ferencvaros, în Liga Campionilor

CSM Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa maghiară Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria, cu scorul de 33-23 (19-10), sâmbătă, la ERD, în primul său meci din Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Vicecampioana României a avut o prestaţie dezamăgitoare în acest meci, evoluând sub aşteptări atât în apărare, unde a scos puţine mingi, cât şi în atac, unde a fost lipsită de inspiraţie, golurile venind cu greutate.

''Fradi'' a condus cu 6-1 şi 9-2 în prima repriză, pe care a încheiat-o cu un avantaj de nouă goluri pe tabela de marcaj, 19-10. Diferenţa a crescut după pauză şi a atins cota maximă în min. 43, când a fost 27-13 pentru echipa din Budapesta.

FTC-Rail Cargo Hungaria s-a impus în cele din urmă la zece goluri, cu 33-23.

Au arbitrat spaniolii Javier Alvarez Mata şi Yon Bustamante Lopez, iar delegat EHF a fost slovenul Tomo Vodopivec.

În alt meciuri jucate sâmbătă, Team Esbjerg a învins-o în deplasare pe Vipers Kristiansand cu 35-31, iar Metz Handball a dispus de Rostov pe Don cu 23-20.

În clasament, pe primul loc se află Metz Handball, cu 8 puncte, urmată de Team Esbjerg, 6 puncte, Vipers Kristiansand 5 puncte, Rostov pe Don, 5 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 3 puncte (-10), CSM Bucureşti, 3 puncte (-13). Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.

Următoarele meciuri sunt Rostov pe Don - Vipers Kristiansand (1 februarie), CSM Bucuresti - Metz Handball şi Team Esbjerg - FTC-Rail Cargo Hungaria (ambele pe 2 februarie).AGERPRES

Subiecte în articol: csm bucuresti
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri