Jurnalul.ro Ştiri Observator DOSARUL PINTEA: Unde se afla fostul ministru când se anunța percheziția?

DOSARUL PINTEA: Unde se afla fostul ministru când se anunța percheziția?

de Dan Constantin    |   

Apar câteva întrebări care pot zdruncina logica ,,flagrantului” de la Baia Mare în urma căruia s-a produs reținerea fostului ministru al Sănătății. În timp ce televiziunile anunțau că se desfășoară o percheziție la Spitalul Județean în birourile directorului Sorina Pintea, aceasta habar nu avea de acțiunea DNA.Mai mult, pe surse unele televiziuni susțineau că flagrantul s-a realizat cu bani înseriați ,mita fiind pentru echipamente centru protecția la corona virus. PINTEA SE AFLA,însă conform unor informați de la fața locului, LA O EXPOZIȚIE DE TEHNICĂ MEDICALĂ -MARAMEDICA- , organizată de Camera de Comerț Maramureș. 

Expoziția se desfășoară în perioada 27-29 februarie, ieri seară fiind programată o recepție pentru participanți. Se pare că Pintea a fost convocată la Spitalul județean din timpul unei manifestări din timpul expoziției. Primarul Cherecheș a confirmat că avea și el invitație la recepție dar a refuzat să meargă în contextul în care Pintea se afla la percheziție.

Între familia Cherecheș și Sorina Pintea este o dusmănie veche. Tatăl actualului primar de Baia Mare conducea filiala Maramures Romsilva când a fost anchetat de DNA în urma unei anchete în care Sorina Pintea, pe atunci șefa compartimentului economic de la filiala Romsilva ar fi furnizat informații procurorilor, defavorabile lui Cherecheș.

Subiecte în articol: sorina pintea
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri