Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiica Savetei Bogdan, pe masa de operație după o pedichiură nereușită. „A ajuns să meargă șchiopătând”

Fiica Savetei Bogdan, pe masa de operație după o pedichiură nereușită. „A ajuns să meargă șchiopătând”

de Redacția Jurnalul    |   

Cătălina, fiica îndrăgitei interprete de muzică populară Saveta Bogdan, a ajuns pe masa de operație după o pedichiură banală, care i-a provocat o infecție gravă la un deget. După prima intervenție, totul părea să fie în regulă, însă infecția a revenit, iar Cătălina a fost nevoită să se întoarcă la medic.

Piciorul i s-a umflat din nou, ceea ce a dus la o a doua intervenție chirurgicală. Acum, Cătălina, care locuiește de mai bine de 15 ani în America, are dificultăți în a merge, potrivit România TV.

Saveta Bogdan a împărtășit un sfat important pentru femeile care își fac pedichiura: „Recomand tuturor să își aducă propria trusă, pe care să o dezinfecteze înainte de utilizare. E mai sigur așa. Fiica mea a ajuns să meargă șchiopătând din cauza unei infecții banale.”

Artista a revenit recent dintr-o vizită prelungită în America și a vorbit despre experiența sa, spunând că, deși apreciază respectul și manierele oamenilor de acolo, nu ar putea să se mute definitiv peste ocean, preferând să rămână în România.

Subiecte în articol: Saveta Bogdan pedichiura operaţie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri