Jurnalul.ro Ştiri Locale 2.200 de fiole cu substanțe dopante, găsite într-o autoutilitară care transporta colete

2.200 de fiole cu substanțe dopante, găsite într-o autoutilitară care transporta colete

de Redacția Jurnalul    |   

2.200 de fiole cu substanțe dopante cu grad mare de risc au fost găsite de polițiștii de frontieră din Giurgiu într-o autoutilitară care transporta colete și care avea cu numere de Bulgaria.

Vineri, polițiștii de frontieră din Giurgiu au verificat, pe sensul de intrare în țară, o autoutilitară cu număr de Bulgaria, care circula în regim de curierat, încărcată cu colete din Bulgaria pentru România, condusă de un cetățean bulgar de 32 de ani.

Polițiștii au descoperit într-un colet 222 cutii a câte 10 bucăți, ce conțineau cantitatea de 2.220 de fiole dopante cu grad mare de risc.

Bunurile, aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc, estimate la o valoare de 66.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Șoferului i s-a întocmit dosar penală pentru săvârșirea infracțiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conțin substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizație.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: fiole dopante politie frontiera
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri