Jurnalul.ro Timp liber Monden George Clooney, dezvăluiri despre cum a fost tratat ca obiect sexual: "primeam câte o palmă peste fund"

George Clooney, dezvăluiri despre cum a fost tratat ca obiect sexual: "primeam câte o palmă peste fund"

de Redacția Jurnalul    |   

Actorul George Clooney, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit că la începuturile carierei a fost și el tratat ca un simplu obiect al dorinței sexuale.

Intervievat de Washington Post cu ocazia Kennedy Center Honours - premiile Kennedy care sunt acordate anual în Statele Unite celor care s-au distins prin contribuția lor la artă și cultură - actorul în vârstă de 61 de ani a dezvăluit că a fost victima unei „obiectivizări sexuale” la începutul carierei sale.

„Sincer, am fost obiectivizat. Îmi amintesc că, în timpul unor scene din

În interviu, Clooney a vorbit și despre viitorul său cinematografic și a spus că preferă să petreacă mai mult timp cu soția sa Amal și cu copiii săi, gemenii Ella și Alexander, în vârstă de 5 ani, cât încă mai are vârsta pentru a face acest lucru: „Eu și Amal am avut lungi conversații despre vârsta mea. Am spus: <Știi, am 61 de ani, încă mai pot face multe din lucrurile pe care le făceam, dar peste 20 de ani voi avea 81 de ani și lucrurile vor fi diferite>. Asta înseamnă că nu voi face regie decât dacă este ceva ce trebuie neapărat să fac. Având roluri în filme este o muncă ușoară, mult mai ușoară și pot petrece mult mai mult timp cu familia mea".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: George Clooney obiect sexual
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri