Jurnalul.ro Ştiri Externe Melania Trump spune că este cea mai batjocorită persoană din lume

Melania Trump spune că este cea mai batjocorită persoană din lume

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a spus în cadrul unui interviu, publicat joi, că este cea mai batjocorită persoană din lume, ceea ce a determinat-o să creeze iniţiativa anti-bullying “Fii mai bun”, scrie CNN.

“Pot să spun că sunt cea mai batjocorită persoană din lume”, a spus Melania pentru ABC News, în primul ei tur în Africa, săptămâna trecută, când a fost întrebată ce a determinat-o să se concentreze asupra cyberbullying-ului.

“Chiar eşti cea mai batjocorită persoană din lume?”, a întrebat-o jurnalistul Tom Llamas. “Una dintre ele, dacă te uiţi la ce spune lumea despre mine”, a fost răspunsul Melaniei.

Întrebată cum aceste atitudini batjocoritoare pot afecta copiii, inclusiv pe fiul ei Barron, Melania a spus că acesta este motivul pentru care iniţiativa se concentrează asupra comportamentului din mediul online.

“Trebuie să educăm copiii în legătură cu comportamentul socio-emoţional, astfel atunci când cresc, o să ştie cum să se descurce în faţa acestor probleme. Este foarte important”, a spus Melania Trump.

 

Subiecte în articol: melania trump bullying
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri