Jurnalul.ro Cultură Teatru Musicalul REBECCA revine pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian

Musicalul REBECCA revine pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian

de Magdalena Popa Buluc    |   

Celebrul musical Rebecca, favorit absolut al publicului din repertoriul Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian, revine în atenţia şi inima publicului cu două reprezentaţii în acest week-end: spectacolele vor avea loc pe 19 şi 20 Octombrie de la ora 18.00.

Sâmbătă şi duminică, scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian devine încă o dată locul în care enigmele din castelul Manderley prind viaţă  iar publicul este învăluit într-o poveste unde iubirea și misterul dansează împreună. Spectatorii sunt invitaţi să descopere secretele care se ascund între zidurile conacului impunător în care umbrele trecutului nu sunt niciodată prea departe şi să se piardă în intrigile captivante ale unui spectacol plin de șoapte ale unei iubiri nemuritoare.

Cu o distribuție de excepție și momente muzicale de neuitat, Rebecca rămâne în mintea privitorului mult după căderea cortinei.

Musicalul „Rebecca,” aplaudat pe scene din toată lumea, este una dintre cele mai de succes producții semnate de echipa Sylvester Levay (muzica) – Michael Kunze (libretul), laureați ai premiului Grammy și creatori ai celebrelor producții „Mozart!”, „Elisabeth” și „Marie Antoinette.” Spectacolul are la bază povestea romanului omonim scris de Daphne du Maurier în 1938, care a facut-o pe autoarea engleză una dintre cele mai celebre scriitoare ale vremii. Ca și alte lucrări ale autoarei, precum „Jamaica Inn” sau „Birds”, și „Rebecca” a fost adaptată pentru marele ecran de catre regizorul caștigător al Premiului Oscar, Afred Hitchcock, devenind unul dintre cele mai cunoscute producții ale acestuia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri