Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan, împiedicat de Poliția Locală Sector 4 să demonteze gardul din Parcul Unirii

Nicușor Dan, împiedicat de Poliția Locală Sector 4 să demonteze gardul din Parcul Unirii

de Redacția Jurnalul    |   

Primarul general, Nicușor Dan, și polițiștii locali ai Capitalei au fost împiedicați de Poliția Locală Sector 4 să demonteze gardul din Parcul Unirii. „Ne vom întoarce cu Poliția națională și vom scoate gardurile”, afirmă Dan.

„Vă avertizez să nu mai instigați oamenii să comită infracțiuni și ilegalități. E o infracțiune. Eu acum sun la 112”, a spus un reprezentant al Poliției Locale a Sectorului 4.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune, întrebat dacă se aștepta la o asemenea situație: „Nu exclud nimic. Poți să te aștepți la orice. În momentul în care noi de 20 de ani avem corupție imobiliară pe care o vedem cu toții și nu avem niciun condamnat, oamenii ăștia prind curaj”.

În final, primarul general al Capitalei a fost invitat la Secția de poliției a Centrului Vechi.

„Așteptăm să arătăm poliției naționale un document care atestă că noi suntem administratorii acestui teren. Faptul că Poliția națională e aici ne obligă pe toți să lămurim cu Poliția națională”, a menționat Nicușor Dan.

Primarul general și polițiștii locali ai Capitalei au venit, luni, să demonteze gardurile amplasate de Primăria Sectorului 4 în Parcul Unirii.

„Ar fi un abuz, iar instituțiile statului trebuie să intervină energic”, spune primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, după anunțul Primăriei Capitalei.

Am început lucrările de refacere din temelii a Planșeului Unirii, anunța luni dimineață primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: nicusor dan gard unirii politia locala
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri