Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Participare impresionantă a României la târgul SIAL Shanghai

Participare impresionantă a României la târgul SIAL Shanghai

La târgul agroalimentar SIAL China, desfășurat la Shanghai în perioada 14-16 mai, au participat 16 companii românești. Acestea și-au prezentat produsele sub brandul de țară ”Romania, the Green Garden of Europe” în două standuri tip-insulă, desfășurate pe o suprafață totală de 180 metri pătrați, cu 12% mai mare față de ediția de anul trecut.

Locația s-a aflat în apropierea pavilioanelor naționale ale celor mai mari producători mondiali din domeniu, precum SUA, Franța, Germania, Spania, Polonia. Bugetul alocat expoziției a fost de circa 1,311 milioane de lei.

Participarea României cu pavilion național la expoziția din Shanghai a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprernoriat (MMACA) și Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR), membră a Federației Naționale ProAgro.

"Am fost mândru că reprezint România la SIAL Shanghai, în contextul creşterii componentei calitative a prezenţei naţionale, atât la nivel de imagine, cât şi ca mod de prezentare a ofertei companiilor. Aprecierea colegilor europeni la adresa prezenţei României, în contextul participării la programele de promovare din ultimii ani, reprezintă o recunoaştere a eforturilor comune realizate de APAR şi MMACA", a spus Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR) şi vicepreşedinte al Federaţiei Naţionale ProAgro. 
 

Târgul din acest an a fost cel mai mare de până acum și s-a desfășurat pe o suprafață de 199.000 de metri pătrați, în 17 hale de desfacere. Au participat 4.300 de societăți din 65 de țări, iar 112.000 de vizitatori profesioniști au trecut pragul expoziției.

Subiecte în articol: IMM targ agroalimentare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri