Jurnalul.ro Ştiri Locale Piese auto contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa

Piese auto contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie de mărfuri contrafăcute pe numele unui cetăţean român, în urma descoperirii într-un container, sosit în Portul Constanţa, din China, a 116 jante auto, confecţionate din aliaj, a informat Garda de Coastă într-un comunicat.

Conform sursei citate, la sfârşitul lunii decembrie, poliţiştii Gărzii de Coastă împreună cu inspectorii Biroului Vamal Constanţa Sud au descoperit 116 bucăţi jante din aliaje într-un container expediat din China pentru o societate comercială din Cluj-Napoca, marfă susceptibilă a fi contrafăcută.

"Astfel, poliţiştii au extins cercetările şi, în urma confirmării din partea titularului de marcă a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, în data de 31 ianuarie 2019 s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, administratorul firmei importatoare fiind cetăţean român, în vârstă de 47 de ani", a precizat Garda de Coastă. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri