Jurnalul.ro Ştiri Locale Un turist în stare avansată de ebrietate a căzut pe treptele Cabanei Curmătura și s-a rănit grav

Un turist în stare avansată de ebrietate a căzut pe treptele Cabanei Curmătura și s-a rănit grav

de Redacția Jurnalul    |   

Un turist în stare avansată de ebrietate a căzut, sâmbătă seara pe treptele Cabanei Curmătura și a suferit un traumatism cranio cerebral cu multiple plăgi. Din cauza ploii, misiunea salvamontiștilor a fost îngreunată. Bărbatul a fost predat echipajului SAJ la ora 4.00 dimineață.

„În cursul nopții precedente, Serviciul Public Local Salvamont Zărnești a fost solicitat prin apel 112 să intervină la un caz mai "neobișnuit" sferei de activitate. În speță, o persoană în stare avansată de ebrietate a căzut pe treptele Cabanei Curmătura, suferind un traumatism cranio cerebral cu multiple plăgi în regiunea occipitală și frontală. Ceea ce inițial trebuia sa fie o acțiune simplă, pe parcurs s-a dovedit foarte anevoioasă deoarece în condiții de ploaie, drumul de acces spre cabană a devenit impracticabil”, se arată într-o postare pe Facebook a Serviciului Public Local Salvamont Zărnești.

Cu sprijinul administratorului de la Cabana Curmatura și a unui medic rezident aflat la cabană din pură coincidență, persoana în cauză a fost coborâtă cu UTV-ul din dotarea administratiei Cabana Curmatura, spre Prăpăstiile Zărneștiilor, unde a fost predată unui echipaj SAJ.

Misiunea s-a încheiat in jur de ora 4:00 dimineața.

„Pe această cale, dorim să atragem atenția că acest mod bizar de a

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: salvamont turist ebrietate trepte
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri