Jurnalul.ro Ştiri Locale Scafandrii militari au recuperat corpul marinarului dispărut în Dunăre, la Cernavodă

Scafandrii militari au recuperat corpul marinarului dispărut în Dunăre, la Cernavodă

Trupul neînsufleţit al marinarului care a căzut în Dunăre, în noaptea de marţi spre miercuri, de la bordul unei navei ancorată în rada Portului Cernavodă, a fost recuperat miercuri după-amiază de către scafandrii militari, informează un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea. 

Potrivit sursei citate, marinarul în vârstă de 35 de ani care a căzut noaptea trecută în Dunăre, între ponton şi Podul Anghel Saligny, din Cernavodă, a fost găsit de scafandri, după mai multe ore de căutări. 

Încă din cursul nopţii de marţi, pentru recuperarea şi aducerea la mal a persoanei căzută în Dunăre au fost mobilizate forţe de la Detaşamentul de Pompieri Cernavodă, iar Serviciul Poliţiei Transporturi a deschis o anchetă, dar timp de trei ore, pe parcursul căutărilor nocturne, persoana nu a fost găsită, cercetarea locului şi operaţiunile de salvare fiind reluate miercuri dimineaţă. 

În acelaşi timp, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că persoana respectivă era îmbarcată ca timonier pe nava de pe care s-a dezechilibrat şi a căzut în apa fluviului. AGERPRES 

Subiecte în articol: marinar recuperat mare cernavoda
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri