Jurnalul.ro Ştiri Observator Iubitul doctoriței arestate, în cazul Pantelimon găsit inconștient într-o toaletă. Ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere

Iubitul doctoriței arestate, în cazul Pantelimon găsit inconștient într-o toaletă. Ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere

de Redacția Jurnalul    |   

Iubitul uneia dintre doctorițele arestate în cazul Spitalului Pantelimon ar fi încercat să-şi ia viaţa, vineri, potrivit unor surse.

Bărbatul a fost găsit inconștient într-o baie publică din Braşov.

Iubitul uneia dintre doctorițele arestate în cazul morţilor suspectate de la Spitalul Pantelimon ar fi luat mai multe medicamente.

Anunţul la 112 a fost făcut vineri de o persoană care le-a spus poliştişilor că într-o toaletă publică amplasată în Piaţa Sfântul Ioan din Braşov se află căzută o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă şi un echipaj de Poliţie, care au constatat că se confirmă informaţiile transmise la numărul de urgenţă.

Bărbatul era într-o toaletă publică automatizată, a cărei uşă se dechide după 15 minute, dacă persoana respectivă nu iese de acolo.

Din primele informaţii, iubitul doctoriţei arestat de la Pantelimon, și-ar fi făcut o perfuzie cu medicamente.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul a fost transportat la un spital din Brașov, după ce a fost găsit în stare de inconștiență.

Lângă bărbat, au mai precizat sursele, a fost găsit şi un ecuson de medic ATI.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri