Jurnalul.ro Timp liber Casa Top 3 metode prin care să îți sporești spațiul de depozitare din locuința ta

Top 3 metode prin care să îți sporești spațiul de depozitare din locuința ta

Spațiul pe care îl ai la dispoziție în locuință poate deveni o problemă, mai ales atunci când familia se mărește. Indiferent de dimensiunea locuinței, fie că este o casă, fie că e un apartament, depozitarea obiectelor și a bunurilor poate deveni o problemă dacă nu se face eficient. Dacă nu ai posibilitatea să obții mai mult spațiu pentru depozitare, trebuie să te asiguri că te vei descurca cu suprafața pe care o ai la dispoziție. De exemplu, este important să te rezumi doar la cumpărăturile necesare, pentru a nu umple locuința de obiecte pe care ți le-ai dorit, dar nu prea le folosești. De asemenea, ai putea amenaja mai multe locuri pentru hainele și obiectele familiei chiar și în limita de spațiu pe care o ai la dispoziție.

Aceeași locuință, mai mult spațiu de depozitare

1.   Standuri pentru haine

Niciodată nu avem suficiente haine, dar ajungem într-un punct în care nu mai avem unde să le punem. Dacă nu ai posibilitatea să transformi o cameră în dressing sau spațiu de depozitare a articolelor vestimentare, atunci trebuie să găsești metode eficiente pentru a putea așeza cât mai multe haine, în ordine, într-un singur loc. Mai multe dulapuri ar ocupa mult spațiu și ar fi, de asemenea, variante costisitoare. Standurile pentru haine sunt o variantă prin care poți rezolva rapid și eficient această problemă. Pe acestea poți aranja, folosind umerașe, tricouri, bluze, pantaloni, costume, rochii, geci, dar și pantofi, poșete, cutii cu accesorii. De asemenea, aceste standuri sunt construite pentru a fi mobile, fiind așezate pe roți, iar tu le poți muta liber dintr-o parte în alta.

2.   Polițe și rafturi

O modalitate eficientă prin care poți depozita orice obiecte în încăperile din casă sunt polițele și rafturile. De exemplu, în dormitor, lângă birou, poți monta mai câteva poliție care să te ajute să ai la îndemână cărți sau articole de birotică. De asemenea, în living, polițele pot fi folosite pentru a așeza pe acestea diferite obiecte decorative. Cel mai mare avantaj al rafturilor și polițelor este că le poți monta rapid și ușor de unul singur. Vei avea nevoie doar de câteva unelte, printre care și o mașină de găurit electrică și potrivită pentru proiectele tale. Pe egospodarul.ro vei găsi unelte pe care trebuie să le ai îndemână. Acestea te vor ajuta să rezolvi rapid și eficient orice problemă sau să te ocupi singur de lucrările de amenajare.

 

3.   Coșuri și cutii depozitare

Atunci când spațiul nu este de partea ta, cel mai important aliat este să fii cât mai organizat cu putință. De aceea, pentru a depozita sistematizat obiectele care nu trebuie să fie mereu la îndemână poți folosi cutii de depozitare. De asemenea, poți folosi și coșuri de depozitare pentru a organiza și aranja obiectele mici. De exemplu, aceste coșuri pot fi folosite în baie pentru toate articolele de îngrijire personală.

            Prin urmare, poți depozita eficient toate bunurile familiei atunci când alegi metode potrivite și practice, chiar dacă spațiul pe care îl aveți la dispoziție nu este cel mai generos.

Sursă foto: pexels.com

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri