Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane rănite pe DN 79, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un camion

Trei persoane rănite pe DN 79, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un camion

Trei persoane, o fată de 14 ani şi doi adulţi, au fost rănite, joi după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion, pe DN 79 Arad-Oradea, în zona localităţii arădene Şimand, unde traficul a fost blocat pe una din benzile drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat, că şoferul unui autoturism a păstruns pe sensul opus al drumului, în zona localităţii Şimand, unde s-a izbit frontal de un camion care transporta piese auto.

În urma impactului, trei persoane din autoturism au fost rănite, fiind preluate de SMURD pentru a fi transportate la Spitalul Judeţean Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, după prima evaluare medicală de la faţa locului s-a constatat că adolescenta are un traumatism cranio-cerebral, iar cei doi adulţi au politraumatisme.

În urma accidentului, banda de mers spre Oradea a DN 79 a fost blocată, iar traficul se desfăşoară alternativ în ambele sensuri pe cealaltă bandă. Poliţiştii estimează că traficul va fi reluat în condiţii normale cel târziu la ora 15,00. AGERPRES

Subiecte în articol: accident DN79
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri