Jurnalul.ro Ştiri Locale Zi de foc pentru Salvamont: 43 de persoane aflate în situații de risc au fost salvate din zonele montane. 10 au ajuns în spital

Zi de foc pentru Salvamont: 43 de persoane aflate în situații de risc au fost salvate din zonele montane. 10 au ajuns în spital

de Redacția Jurnalul    |   

43 de persoane aflate în situații de risc au fost salvate sâmbătă din zonele montane. Dintre acestea, 10 au fost transportate la spital.

Sâmbătă, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 34 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

Cele mai multe apeluri, câte patru, au fost înregistrate pentru Salvamont Județul Brașov, Salvamont Prahova și Salvamont Maramureș, în timp ce câte trei apeluri au fost adresate Salvamont Argeș și Salvamont Sibiu.

În urma intervențiilor au fost salvate 43 de persoane. Dintre acestea, 10 persoane au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

De asemenea, s-au primit și 33 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: turişti blocati munte
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri