Jurnalul.ro Ştiri Locale Un incendiu a avut loc în galeriile de termoficare ale Magistralei 2 Sud

Un incendiu a avut loc în galeriile de termoficare ale Magistralei 2 Sud

Un incendiu a izbucnit duminică în galeriile de termoficare ale Magistralei 2 Sud, pe B-dul Mihai Bravu din sectorul 3 al Capitalei (de la pasajul Piaţa Muncii până la intersecţia cu str. Baba Novac), însă RADET anunţă că nu sunt afectate punctele termice aflate în apropiere, nefiind oprită furnizarea agentului termic pentru apa caldă şi încălzire. 

Potrivit unui comunicat al RADET, echipele sale de intervenţie, dar şi cele de la ISU şi pompieri se află la faţa locului pentru stingerea incendiului, care este în desfăşurare.

Poliţia Rutieră recomanda duminică dimineaţa şoferilor să evite deplasarea în zona Piaţa Muncii - Dristor, după ce la intersecţia străzilor Baba Novac cu Mihai Bravu, la suprafaţa carosabilului, a fost observat fum ce ieşea din gurile de aerisire. 

"Până la remedierea situaţiei de către cei în drept, poliţiştii rutieri vor aplica deviere în ambele sensuri, între Piaţa Muncii şi Dristor. Recomandăm conducătorilor auto să folosească rute ocolitoare pentru această zonă, respectiv str. Dristor, Calea Călăraşilor - Bv. Basarabia", informează Biroul de Presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, citat de Agerpres.

Subiecte în articol: incendiu mihai bravu incendiu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri