x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP PEȘTI 2016

HOROSCOP PEȘTI 2016

28 Dec 2015   •   21:10
HOROSCOP PEȘTI 2016
Sănătate
Trebuie să fiți foarte atenți la sănătatea picioarelor. Neptun se va afla în continuare în Casa I, făcând ca intuiția dumneavoastră să funcționeze chiar mai bine decât de obicei. Stiți mai bine ca oricine că este esențial să aveți grijă de starea de sănătate pentru a nu vă confrunta cu probleme mai grave mai târziu.


Carieră
În 2016 veți avea mai multe responsabilități, mai multe sarcini de îndeplinit, dar nimic nu va fi în van. Eforturile vă vor fi recompensate. După câte se pare, în a doua jumătate a anului veți avea șansa să promovați. Astrele vor fi de partea dumneavoastră și veți avea energia necesară pentru a munci mult mai mult decât de obicei.


Dragoste
Neptun va staționa în continuare în Casa I, oferindu-vă un magnetism special. Persoanele de sex opus vă vor considera irezistibil(ă), așa că nu ar trebui să fiți surprins că puteți opri oameni ăn loc cu o singură privire. Imaginația debordează și veți reuși să vă seduceți partenerul în fiecare zi. Nativii singuri vor avea de ales între numeroși pretendenți.
 

×
Subiecte în articol: horoscop 2016 horoscop pesti