x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Gemeni

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Gemeni

10 Oct 2018   •   18:31
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Gemeni

Dragoste

Anul 2019 se anunță a fi o provocare pentru relațiile de lungă durată, în primul rând având în vedere legăturile la nivel emoțional. În prima parte a anului, relația de cuplu pare armonioasă, iar situațiile conflictuale sunt aproape inexistente. În schimb, partea a doua a anului vine cu neînțelegeri, majoritatea din cauza lipsei de comunicare. Este recomandat ca nativii din această zodie să vorbească de lucrurile care îi deranjează, pentru a scăpa de tensiune și pentru a trata cu mai multă relaxare eventualele probleme. 

Bani și carieră

Cariera ocupă o parte semnificativă în viața Gemenilor. Nativii știu ceea ce vor și fac tot ceea ce pot pentru a-și atinge obiectivele. Multe dintre aspirațiile pe care le au își vor atinge scopul. În cea de-a doua parte a anului 2019 vor apărea unele tensiuni în ceea ce privește cariera, deoarece unele proiecte nu vin cu rezultatele la care nativii sperau. 

Sănătate

Anul 2019 va fi unul solicitant din punct de vedere emoțional. Apare multă tensiune de care nativii nu știu cum să scape. Gemenilor li se recomandă să aibă grijă la extenuare și să apeleze la metode precum yoga pentru a se relaxa. Nu tot anul va fi plin de tensiuni, din momentul în care nativii reușesc să se cunoască mai bine din punct de vedere psihic și să renunțe la negativism, problemele devin mai ușor de rezolvat, iar încrederea în propria persoană devine o prioritate. 

Familie

Relațiile din interiorul familiei nu suferă prea multe schimbări în anul 2019, însă este necesar ca nativii să acorde mai multă atenție familiei, pentru a putea să se simtă cu adevărat împliniți. De asemenea, se pot rezolva unele conflicte mai vechi din interiorul familiei, dacă Gemenii își vor îndrepta atenția către acestea și vor fi dispuși să discute despre modul în care ei au perceput evenimentele care au dus la conflicte. 

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 gemeni