x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Leu

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Leu

11 Oct 2018   •   17:43
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Leu

Dragoste

Acest sector al vieţii va fi destul de agitat pentru nativii din zodia Leu, în mare parte pentru că Leilor le va fi greu să-şi organizeze timpul astfel încât să poate să-şi îndrepte atenţia şi către partenerul de cuplu. În prima parte a anului, atmosfera din cadrul cuplului va fi una liniştită, relaxată, iar lucrurile vor merge armonios către un viitor promiţător. În schimb, în cea de-a doua parte a anului, dacă nativii nu reuşesc să-şi organizeze timpul, vor apărea unele conflicte aprinse cu persoana iubită.

Bani şi carieră

Leii vor munci mult în noul an, însă totul va fi cu mai multă tragere de inimă, având în vedere că o să găsească încrederea necesară pentru a putea investi şi lucra pentru visul lor. Chiar dacă banii nu apar atât de repede pe cât şi-ar fi dorit, nativii nu trebuie să-şi piardă încrederea. A doua parte a anului vine cu multe oportunităţi şi cu rezultate concrete după tot efortul depus.

Sănătate

Nativii tind să ignore acest sector al vieţii, chiar dacă ar trebui să se afle pe primul plan. În toată agitaţia, Leii nu vor avea timp pentru a se asigura că sănătatea lor este intactă. Cu toate acestea, în ciuda lipsei de interes, Leii au parte de un sistem imunitar puternic, iar optimismul pe care îl au în acest an le menţine sănătatea la cele mai înalte cote.

Familie

Familia rămâne, în continuare, foarte importantă pentru nativii din zodia Leu. Astfel, aceştia o să ofere tot ajutorul, o să acorde toată atenţia şi o să se gândească cu fiecare ocazie la familie. Relaţiile din interiorul familiei vor fi la fel de armonioase şi se anunţă chiar şi excursii împreună.

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 leu