x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Fecioară

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Fecioară

12 Oct 2018   •   17:05
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Fecioară

Dragoste

Sfera sentimentală va aduce nativilor unele dintre cele mai mari satisfacții în noul an. Deși în prima parte a anului pot apărea unele tensiuni între nativi și partenerul de cuplu, acestea vor dispărea dacă va exista disponibilitate din partea ambelor părți pentru rezolvarea problemelor. În cea de-a doua parte a anului, nativii învață cum să readucă pasiune în cuplu. În cazul în care nu sunt într-o relație, nativii au șanse mari să găsească pe cineva special.

Bani și carieră

Cele mai mari reușite vor veni în urma colaborărilor, lucrului în echipă și deschiderii către nou. În schimb, în prima parte a anului, sectorul financiar va avea unele probleme, având în vedere că apar tot felul de cheltuieli neașteptate, însă a doua parte a anului vine cu mai multă împlinire pe acest plan. Mai mult, unele proiecte de grup vor începe să prindă contur. 

Sănătate

Va fi necesar să facă unele schimbări în stilul lor de viață, dacă își doresc ca problemele de sănătate să stea departe. Stilul de viață agitat și alimentația slabă vor aduce probleme intenstinale, însă, cu puțină implicare și dorință pentru un stil de viață sănătos, lucrurile vor fi mult mai simple. În plus, Fecioarele nu reușesc să își găsească echilibrul interior. 

Familie

Familia va avea parte de multă atenție din partea nativilor. Fecioarele își îndreaptă mare parte din atenție asupra problemelor membrilor din familie, însă trebuie să își amintească din când în când și de propriile nevoi. Relațiile cu familia devin din ce în ce mai bune în acest an, astfel încât reușesc să găsească armonia pe care nativii o caută de atât de mult timp. În plus, nativii învață să comunice eficient, iar familia le va susține fiecare inițiativă.  

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 fecioara