x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Balanță

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Balanță

12 Oct 2018   •   17:38
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Balanță

Dragoste

Sectorul sentimental este destul de timid în acest an pentru nativii din zodia Balanță. Nu prea acordă importanță relațiilor sentimentale, ci nativii se concentrează pe problemele de ordin social sau economic. Pentru cei care se află deja într-o relație, o să existe mai multe conflicte în interiorul cuplului venite tocmai din această distanțare a Balanțelor de tot ceea ce înseamnă atenție pentru partenerul de viață. 

Bani și carieră

Balanțele vor acordă multă atenție acestui sector al vieții, în noul an. Nativii au obiective clare pe care nu mai vor să le lase în umbră. În prima parte a anului, în ciuda eforturilor, abilitățile de comunicare nu îi ajută prea mult pentru a ajunge în punctul în care își doresc, însă a doua jumătate a anului vine cu mai mult noroc. Balanțele se vor bucura de oportunități în ceea ce privește cariera, iar situația financiară va începe să se îmbunătățească considerabil. Eforturile depuse nu vor fi în zadar. 

Sănătate

Tot stresul care se va acumula pentru atingerea performanțelor pe plan profesional sa va simți, iar nativii nu vor reși să-și găsească echilibrul interior. Mai mult, stilul de viață agitat va aduce cu sine și o alimentație problematică, ceea ce se va traduce în unele probleme de sănătate care ar putea fi evitate. În cea de-a doua jumătate a anului, pe măsură ce Balanțele își ating obiectivele, tensiunile încep să dispară, iar nativii sunt mai dispuși să acorde mai multă atenție sănătății. 

Familie

Familia va avea în continuare un loc de cinste în viața Balanțelor. Armonia din cadrul familiei persistă, iar călătoriile cu membri ei vor fi din ce în ce mai dese. Balanțele își găsesc relaxarea și liniștea în interiorul familiei. Astfel, când tensiunea apare, nativii se retrag și se bucură de relaxarea oferită de familie. 

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 balanta