x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Săgetător

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Săgetător

15 Oct 2018   •   17:38
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Săgetător

Dragoste

Sectorul setimental nu se numără printre cele norocoase. Nativii care nu se află într-o relație au puține șanse să-și găsească pe cineva în acest an. Totul depinde doar de disponibilitatea lor de a cunoaște oameni noi. Pe de altă parte, pentru nativii aflați într-o relație, se anunță un an destul de agitat. Vor exista multe conflicte, în special din cauza lipsei de toleranță sau a încercării de a schimba radical modul de a fi al partenerului de viață. 

Bani și carieră

Dacă nativii nu acordă prea multă importanță sectorului sentimental, cel financiar va fi în atenția lor pe tot parcursul anului. Nativii își doresc să facă schimbări semnificative în ceea ce privește viața profesională, iar pentru asta sunt dispuși să muncească mai mult decât au făcut-o în 2018. 

Sănătate

Nativii o să aibă dificultăți în ceea ce privește stima de sine, bunăstarea fizică și emoțională, având în vederea presiunea la care se supun pentru a atinge nivelul profesional pe care și-l doresc. Nativii din această zodie sunt sfătuiți să muncească pentru ce își doresc, dar să acorde atenție și sănătății. Stresul nu aduce nimic bun, astfel Săgetătorii trebuie să încerce să ajungă la un echilibru interior, dacă își doresc ca starea lor de sănătate să fie cel puțin la fel de bună ca în 2018. 

Familie

Familia nu ocupă prea mult timp în viața nativilor. Săgetătorii se concentrează atât de mult pe viața profesională, încât ignoră orice ține de sectorul personal, social sau sentimental. Astfel, vor apărea conflicte destul de aprinse cu unii membri ai familiei, tocmai din cauza acestei indiferențe cu care nativii tind să privească tot ceea ce iese din sfera carierei. 

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 sagetator