x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Capricorn

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Capricorn

15 Oct 2018   •   18:13
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Capricorn

Dragoste

Au loc mai multe schimbări pe plan sentimental. Nativii se vor bucura de prezența unor persoane speciale în viața lor. Cu cât petrec mai mult timp în circumstanțe sociale, cu atât au mai multe șanse să-și cunoască sufletul pereche. Pentru cei aflați într-o relație, conflictele vor dispărea, iar nativii vor învăța să-și pună încrederea în partenerul de viață. 

Bani și carieră

Cariera va fi un sector plin de provocări în noul an. Capricornii vor fi nevoiți să depună eforturi substanțiale dacă își doresc să evolueze pe acest plan. În plus, obstacolele cu care se vor întâlni în cale îi va învăța lucruri deosebit de importante despre ei și despre direcția în care trebuie să se îndrepte pentru a excela.

Sănătate

Nativii trebuie să lucreze cel mai mult la stima de sine. Capricornii trebuie să învețe să se respecte mai mult, pentru că astfel de probleme nu le va permite să evolueze. Cele mai mari probleme cu stima de sine vor apărea în cea de-a doua jumătate a anului, când stresul și dorința de a evolua cât mai repede vor produce unele dezechilibre interioare. 

Familie

Familia continuă să fie un sector plin de armonie pentru nativii din această zodie. Cei dragi vor înțelege dorința nativilor de a evolua pe plan profesional și îi vor susține. Pe de altă parte, vor mai exista și unele conflicte, chiar dacă nativii vor încerca să evite pe cât posibil discuțiile în contradictoriu. În cea de-a doua parte a anului, Capricornii vor avea parte de călătorii cu membri familiei, lucru pe care nativii și-l doresc de mult timp.  

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 capricorn