x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 5 septembrie 2019. Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum

Horoscop 5 septembrie 2019. Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum

04 Sep 2019   •   15:18
Horoscop 5 septembrie 2019. Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Presimţi că se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă dar, în loc să foloseşti timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ţi torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi ai timp să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

 

Horoscop Taur. Nu pleca urechea la judecăţi de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia aşteaptă să le ţină cu superioritate. Ia-o în glumă, apelează la ironie, ba chiar şi la o oarecare atitudine jucăuşă în faţa acestora, pentru că vei vedea că nu au nici un drept să te atace. Deşi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e să le iei peste picior, să răspunzi cu o poantă, să le arăţi că nu îţi pasă de ce ţi se spune cu autoritate pentru că nu eşti vinovat de nimic din ceea ce ţi se reproşează. Râzi şi treci mai departe!

Citeste si Horoscop. Septembrie va fi o lună grea pentru aceste trei semne zodiacale

Horoscop Gemeni. De multe ori îţi doreşti să primeşti a doua şansă, cu gândul la un eveniment din trecut care n-a ieşit chiar aşa cum ai fi sperat, şi iată că azi ţi se oferă! Ai grijă cum o foloseşti, ar putea fi ultima ocazie de a mai începe odată ceea ce altădată s-a împotmolit din vina ta. Aruncă o privire înapoi în trecut şi descoperă acel subiect care n-a fost dus la îndeplinire aşa cum se cuvine şi ia-l de unde l-ai lăsat. Acum ar putea merge mult mai bine, pentru că între timp ai mai acumulat ceva experienţă.

 

Horoscop Rac. Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum, ca atare nu te grăbi să dai un răspuns la primul impuls. Mai gândeşte-te, mai informează-te, mai studiază, pentru că e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important. Ascultă sfaturile unui specialist care e acolo pentru a te ajuta şi pentru a-ţi deschide o cale. Merită să porneşti în direcţia pe care ţi-o arată, pentru că el vorbeşte dintr-o experienţă deja verificată. Ca să ajungi şi tu la concluziile pe care el ţi le dă acum de-a gata, ai consuma energie şi timp, or, aşa, ai numai de câştigat.

 

Horoscop Leu. Schimbările apar peste noapte în planurile tale, de aceea trebuie să dai dovadă de flexibilitate ca să poţi schimba imediat macazul spre altceva. Dacă o ţii pe a ta şi nu reuşeşti să te adaptezi la noile condiţii, ai putea rata o ocazie interesantă de aceea trebuie să fii pe fază şi să nu respingi alternativele. Dacă prima variantă nu iese conform planurilor, nu-i nimic, ai altceva la dispoziţie care poate avea efecte mai bune. Mai greu e cu atitudinea ta rigidă, pentru că nu-ţi plac schimbările bruşte. Ai nevoie de timp de gândire înainte de a schimba direcţia, dar… nu prea e timp!

Citeste si Horoscop. Aceste 4 semne zodiacale își respectă mereu promisiunile

Horoscop Fecioara. Fă un efort să te ocupi de lunga listă de sarcini mărunte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme tocmai pentru că ţi se păreau neimportante, a venit şi vremea lor, ca atare concentrează-te asupra lor cu prioritate, pentru că vei scăpa repede de ele. Fiind atât de mărunte, le termini repede şi vei avea o reală satisfacţie la finalul zilei că ai şters dintr-un foc atâtea puncte mici de pe lista ta de restanţe. Nu le mai amâna, ocupă-te de ele acum, ca să nu se aglomereze prea multe mai târziu!

 

Horoscop Balanța. Discuţiile pe care le porţi cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum şi tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul investeşte suflet, celălalt raţiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

 

Horoscop Scorpion. Ai mare grijă la deciziile categorice pe care eşti gata să le iei. S-ar putea să fie nişte alegeri făcute în pripă care, mai devreme sau mai târziu, te vor pune într-o situaţie dificilă. Dacă pe tine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta ca pe o veste bombă. Fii deci prudent când spui azi un da sau un nu, pentru că s-ar putea să sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de răspunsul tău. Dacă e un refuz, fă-l să nu sune ca o uşă trântită în nas, ca să nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest răspuns de la tine.

 

Horoscop Săgetător. Te preocupă unele investiţii de acasă, cum ar fi aparatură electrocasnică sau mobilă, dar nu poţi lua decizii de unul singur, ci numai împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vezi că şi el îmbrăţişează cu acelaşi interes aceste planuri, ai curaj să le iniţiezi în perioada următoare, dar dacă vezi din partea sa unele rezerve, vei fi mult mai atent asupra proiectelor mai costisitoare. Poate aceşti bani ar fi buni într-o altă direcţie, dar visezi totuşi şi la confortul casei tale, de aceea prima ta alegere ar fi redecorarea locuinţei şi modernizarea tuturor ustensilelor de care te foloseşti acasă.

 

Horoscop Capricorn. Ai ajuns la capătul unui proiect şi deja poţi sărbători reuşita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar eşti mulţumit de rezultate. Acum, privind înapoi, spui că nici nu mai contează eforturile depuse în ultima perioadă pentru a ajunge aici, ci contează numai sentimentul de satisfacţie a muncii împlinite care te învăluie acum şi te face să te simţi bine. Meriţi felicitări, tocmai pentru că ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, când aproape că ai fi fost tentat să renunţi, dar iată că insistenţa şi răbdarea îţi sunt acum răsplătite pe deplin!

 

Horoscop Vărsător. Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediat, deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, ca abia după aceea să extragi concluzia finală. Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limită, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!

 

Horoscop Pești. Iubirea e motiv de visare şi de divertisment, pentru că azi ţi se aprind călcâiele foarte repede după orice nouă apariţie interesantă. Un zâmbet plăcut, o replică amicală sau un flirt nevinovat pot fi punctul de plecare spre o relaţie sentimentală care te poate face fericit. Doar o perioadă, pentru că nu prea sunt întrunite condiţiile ca de aici să înceapă o relaţie solidă şi de viitor. Chiar dacă e doar o aventură, te simţi bine, pentru că fiorii iubirii te cuprind imediat. Dar trec la fel de repede…

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 5 septembrie horoscop