x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ASF a lansat un site mai ușor de accesat de către utilizatori

ASF a lansat un site mai ușor de accesat de către utilizatori

20 Apr 2021   •   12:28
ASF a lansat un site mai ușor de accesat de către utilizatori
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat noua versiune a site-ului oficial www.asfromania.ro, mai ușor de accesat de către utilizatori.

"Informaţia este organizată astfel mai eficient, pe categorii relevante, pentru a fi uşor de accesat de către utilizatori, atât de pe desktop, cât şi de pe platformele mobile. www.asfromania.ro conţine rubrici noi, cele mai importante fiind Autorizare şi Sancţiuni, unde se regăsesc informaţii esenţiale despre două dintre cele mai semnificative activităţi desfăşurate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Modificarea website-ului Autorităţii de Supraveghere Financiară a reprezentat un obiectiv important, întrucât procesul de întărire a capacităţii instituţionale nu ar putea fi considerat finalizat fără ca unul dintre vectorii importanţi de imagine ai instituţiei să nu fie transformat şi aliniat cu noile obiective de performanţă, asumate la nivelul managementului ASF", se arată în comunicat.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a fost înfiinţată în  2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. ASF contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi.

×
Subiecte în articol: asf