x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii CFR alocă peste 22 de milioane de lei pentru reparații feroviare

CFR alocă peste 22 de milioane de lei pentru reparații feroviare

05 Mar 2021   •   09:55
CFR alocă peste 22 de milioane de lei pentru reparații feroviare

CFR investeste 22,1 milioane de lei pentru reparaţii la trei poduri şi podeţe din judeţele Sibiu şi Harghita, dar și la platforma staţiei Sibiu, prin înlocuirea aparatelor de cale şi prelungirea tunelului pietonal. Banii provin de la bugetul de stat.

Sucursala Regională CF Braşov a lansat licitaţia pentru lucrări de reparaţii la podul de la km 115+961 (inclusiv trecerea la nivel) şi podeţul de la km 129+710, ambele obiective aflate între staţiile Ghimeş - Siculeni, precum şi la podeţul CF situat la km 33+203, între staţiile Vinţu de Jos - Sibiu. Valoarea totală estimată se ridică la 7,8 milioane de lei.
Anunţul de participare la licitaţia deschisă şi documentaţiile de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP). Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 7 aprilie 2021.

Pe raza SRCF Braşov, a fost reluată licitaţia pentru lucrări de reparaţii la platforma staţiei CF Sibiu, cu înlocuirea aparatelor de cale (Cap Y) şi prelungirea tunelului pietonal până la linia 8. Valoarea estimată de 14,33 milioane de lei, iar termenul limită de primire şi deschidere a ofertelor este 29 martie 2021.

Lucrările de reparaţii cele patru obiective feroviare aflate pe raza SRCF Braşov sunt incluse în programul de investiţii cu finanţare de la bugetul de stat şi au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de exploatare, prin creşterea gradului de confort şi siguranţă.

×
Subiecte în articol: cfr feroviar Investitii