x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi E ziua ta... Gabriela Vrânceanu Firea!

Astăzi E ziua ta... Gabriela Vrânceanu Firea!

de Ramona Vintila    |    13 Iul 2009   •   00:00
Astăzi E ziua ta... Gabriela Vrânceanu Firea!
Sursa foto: Arhiva personală/

Gabriela Vrânceanu Firea împlineşte astăzi 37 de ani. La mulţi ani!



"Anul acesta, de ziua mea, lansez a 5-a carte. După volumul de versuri «O altă lume», romanul «Trei motive», cartea pentru copii «Ţara sucită şi-vârtită», volumul de eseuri economice - «Economia de cuvinte», lansez şi volumul de eseuri social-economice «Jurnalul unui observator» - mărturie a colaborării mele preţioase cu Jurnalul Naţional, iar în toamnă-iarnă, în funcţie de editură, voi lansa un volum de proză scurtă, pe alocuri autobiografic. Titlul este: «Cutia cu rahat».

Faptul că sunt membru al Uniunii Scriitorilor, de opt ani buni, mă obligă să nu neglijez scrisul, deşi viaţa tumultuoasă de jurnalist mă acaparează până la ultima picătură. Şi, pentru că veni vorba de asta, de ziua mea voi fi alături de cei mai dragi oameni: familia, prietenii şi colegii de la Antena 1, Antena 3, Săptămâna Financiară - liderul publicaţiilor de business, Financiarul - cotidianul de business cu cea mai spectaculoasă creştere şi Felicia - cea mai citită revistă de sănătate, nutriţie şi frumuseţe.

Acestea sunt realizările echipei mele, pe care mă bazez acum, mai mult ca oricând, pentru că trebuie să demonstrăm că talentul, implicarea, perseverenţa înving orice, chiar şi o criză mondială. La ceas aniverar, gândul meu se îndreaptă, cu recunoştinţă, către familia mea - soţul Răsvan şi fiul Tudor, care împlineşte în octombrie 14 ani, îi facem buletin!! -, şi către toţi colegii mei din Trustul Media Intact, faţă de care am sentimente dintre cele mai profunde.

Eu am crescut într-o familie cu patru copii. Am două surori: Nela şi Angelica şi un frate - Ionel. Pentru mine, este ceva natural să lucrez în echipă, să mă sfătuiesc, să iau decizii după ce am ascultat toate vocile. Cred că în familiile cu mulţi copii se învaţă un soi de generozitate care nu te părăseşte toată viaţa.

Şi, chiar dacă am decis să pun capăt rolului meu de «prezentator de ştiri», după 15 ani - 6 în televiziunea publică şi 9 la Antena 1 -, pentru a mă putea dedica mai în forţă talk-show-ului «Ştirea Zilei», de la Antena 3, laureat a două premii APTR, precum şi proiectelor care ţin de calitatea de manager media, pasiunea mea va rămâne toată viaţa tot jurnalismul.

Abia aştept să-mi petrec sâmbetele şi duminicile alături de familia mea, de mama, pe care am adus-o la Bucureşti, de prietenii mei, chiar dacă vor fi cel puţin două week-enduri pe lună, în care voi avea deplasări în străinătate, la Londra, Viena şi Paris, pentru socializare, contacte şi negocieri, în calitatea pe care o am, de administrator al societăţilor care editează publicaţiile Diviziei de Print Business a Intact Media Group... Mai rămâne ceva şi pentru tihna mea."

×
Subiecte în articol: calendar