x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Actriţa Aniela Petreanu de la Serviciul Roman de Comedie, însărcinată a doua oară, va naşte acasă

Actriţa Aniela Petreanu de la Serviciul Roman de Comedie, însărcinată a doua oară, va naşte acasă

21 Mai 2014   •   18:07
Actriţa Aniela Petreanu de la Serviciul Roman de Comedie, însărcinată a doua oară,  va naşte acasă
Sursa foto: MIHAI STETCU

Aflată la filmările pentru ediţia din această seară de la ora 20.30, a Serviciului Român de Comedie, actriţa Aniela Petreanu,  a avur cea mai plăcută surporiză a vieţii ei . “Cu câteva  seri în urmă  mi s-a făcut rău de la nişte lumânari parfumate. La filmări, iar nu m-am simţit bine. Colegii, evident, cu glumele la ei, mi-au cumpărat un test de sarcină, l-am făcut pe loc şi…surprize, surprize:  sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil!  Întâmplarea a făcut ca fiul meu Carol, să fie şi el prezent la filmări,  a fost foarte încântat  la aflarea veştii. El de mult îşi dorea o . Îmi tot spunea . Carol, de ceva vreme, se culca cu capul pe burta mea  parcă simţea ce o să urmeze. Faptul că am rămas din nou însărcinată este o minune, mie medicii mi-au spus că pot să rămân din nou însărcinată doar dacă fac un tratament de câteva luni, de-asta sunt în al nouălea cer”, declară, plină de emoţie, Aniela.

Actriţa este adepta naşterii naturale, de fapt îsi  doreşte să nască în propria ei casă. “<Îndrăznesc să nasc aşa cum vreau!> este  un documentar şi o companie pe care  le susţin, iar zilele următoare  voi pleca prin ţară ca să le vorbesc femeilor despre avantajele naşterii naturale, despre alăptare. Documentarul este unul realist, care prezintă naşterea nu numai din perspectiva medicală ci şi din perspectiva sufletelui de mama care arată să-şi nască puiul aşa cum doreşte: cu blândeţe şi calm, fără trauma şi stress”, încheie Aniela.

Ce rol va face actriţa în aceasta ediţie de “Happy show”, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1.


×