x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ANTENA 1 difuzează serialul turcesc “PRIZONIERA DRAGOSTEI”

ANTENA 1 difuzează serialul turcesc “PRIZONIERA DRAGOSTEI”

08 Iul 2015   •   15:38
ANTENA 1 difuzează serialul turcesc “PRIZONIERA DRAGOSTEI”

Antena 1 a achiziționat recent serialul turcesc “Prizoniera dragostei”, o producție de succes 2015, cu o distribuție impresionantă: protagonistii seriei sunt TOLGAHAN SAYISMAN si AMINE GULSE (Miss Turcia 2014).

Dacă Tolgahan Sayisman joaca în filme si seriale înca din 2006, Amine Gulse debutează în “Prizoniera dragostei”. Amine a crescut în Suedia, iar în 2014 a castigat titlul de “Miss Turcia”.

Serialul redă o poveste uluitoare de dragoste în calea căreia par să se așeze toate piedicile posibile: Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, care s-a născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar.

A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată) și această tragedie l-a marcat definitiv. S-a căsătorit de conveniență, într-o conjunctură care ținea exclusiv de presiuni familiale.

Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubește foarte mult, dar căruia nu reușește mereu să-i arate această dragoste.



Pentru el, căsătoria e un parteneriat și atât, însă soția lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Cei doi se ceartă cumplit în timp ce el conduce mașină, iar Iclal intră într- comă profundă.

Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care și-a pierdut și ea mama, trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăvește, iar Nur rămâne în familia unei mătuși.



La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că planetele nu se aliniază și o groază de piedici și imposibilități se ivesc în calea relației lor.  

Premiera productiei “Prizoniera dragostei” va avea loc luni, 27 iulie, ora 20:30, la Antena 1.

×