x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenții din ”Ultimul Trib”, topiți de dorul familiilor

Concurenții din ”Ultimul Trib”, topiți de dorul familiilor

28 Aug 2018   •   20:10
Concurenții din ”Ultimul Trib”, topiți de dorul familiilor

Pe lângă competițiile care îi țin în alertă și noile provocări pe care le primesc zi de zi, concurenții din ”Ultimul Trib” sunt răvășiți de dorul de casă, după cum chiar ei recunosc. Cum reușesc aceștia să își înfrângă dorul, telespectatorii vor putea vedea începând cu 6 și 7 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, în primele două ediții ale emisiunii Ultimul Trib”.

”Am cules câteva rețete pe care am să le duc acasă și... mi-e foarte dor de acasă, de fiica mea. Mi-e dor să îi simt mirosul seara când merge la nani, mi-e dor de prietenii mei, de mama, de patul meu confortabil, de lenea care mă lua dimineața când simțeam mirosul de cafea în casă”, mărturisește Paula Chirilă, în timp ce colegul său ”Lemur”, Sorin Brotnei, e mereu cu gândul la soția sa însărcinată.

”Experiența în Madagascar e una cum doar mi-am imaginat, dar ca întotdeauna viața bate filmul! Realitatea este cu totul alta față de ceea ce mă așteptam să găsesc aici. Mi-e dor de casă, de soția mea și de fetița care urmează să se nască și îmi doresc foarte mult să mă întorc, însă nu înainte de a gust cât mai mult din experiența de aici și orice s-ar întâmpla vreau să fiu cu capul sus, chiar dacă de multe ori sufletul și mintea îmi sunt în alte parte”, a spus și Brotnei.

Și Ionuț Iftimoaie spune că tăria sa stă mereu în familia sa, astfel că mereu se gândește la ei pentru a se mobiliza. ”Odată ajuns aici, tot ce pot să vă spun că nu simt lipsa decât a ceea ce deja îmi lipsea din momentul în care am închis ușa în urma mea: familia. Suntem o echipă frumoasă, suntem poate nu cei mai puternici ca și masă musculară, poate nu cei mai grei, dar cu siguranță cei mai uniți și suntem într-adevăr un spirit de echipă atunci când vine vorba de fair play. Eliminarea nu vine în urma unui vot, ci în urma unei competiții, așa că depinde mult de coechipieri dacă te vor trimite la duel, dar ține de ține dacă te întorci cu zâmbetul pe buze înapoi la ei sau acasă, la cei dragi”, povestește Ionuț Iftimoaie.

Cum se vor descurca Ionuț Iftimoaie, Sorin Brotnei, Paula Chirilă și ceilalți ”Lemuri”, telespectatorii vor afla începând cu 6 și 7 septembrie, în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1.

În fiecare săptămână, cele trei triburi – de vedete, sportivi și oamani de rând - se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiți să trăiască în același mod în care o fac și aceștia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

 

×