x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai mari greșeli legate de bani pe care le fac zodiile

Cele mai mari greșeli legate de bani pe care le fac zodiile

12 Aug 2020   •   13:25
Cele mai mari greșeli legate de bani pe care le fac zodiile

Nu doar lipsa banilor provoacă probleme. Cheltuielile exagerate, risipirea resurselor și chiar calculele obsesive vă pot influența negativ relația pe care o aveți cu finanțele. Fiecare zodie trebuie să-și depășească propriile obstacole atunci când vine vorba despre bani, scrie horoscope.com

Imaginea pe care fiecare semn o are asupra propriei prosperități poate duce la probleme financiare. Acest lucru nu trebuie să vă sperie însă. Puteți afla ce probleme legate de bani aveți și să folosiți aceste informații pentru a ajunge la o atitudine echilibrată față de veniturile, economiile și cheltuielile voastre. Recunoscându-vă punctele slabe, veți putea aborda cu încredere problemele și veți ajunge la mai multă fericire și satisfacție, indiferent cât de mare este contul vostru bancar. 

Berbec

Nu lasă niciodată ca un portofel gol să-l oprească de la aventură. Această atitudine de cavaler față de finanțele personale îi va permite să fie liber, dar îi va săpa o groapă adâncă a datoriei personale, dacă nu este atenț. Pentru a dispune de resurse pe termen lung, Berbecul trebuie să învețe să nu dea curs impulsului de a folosi cardul de credit imediat și să fie deschis să primească numeroasele cadouri gratuite pe care le oferă viața. 

Taur

În calitate de furnizor calificat și generos, problemele bănești ale Taurului rareori se vor referi la faptul că nu au suficient. Preocupat să-și adune resurse pe termen lung, Taurul se poate bucura de abundență, chiar și în mijlocul unei crize economice. Cu toate astea, au și ei probleme legate de bani. Muncesc foarte mult, deși au deja suficiente resurse, pentru că Taurului îi este frică de sărăcie. Motiv pentru care trebuie să învețe să aibă încredere că universul le va oferi acele lucruri de care au nevoie. 

Gemeni

Pentru Gemeni, rezistența la cheltuielile pe termen scurt pentru obiective pe termen lung este o provocare, mai ales atunci când sunt nehotărâți. Acest semn hipersociabil va sfârși prin a-și cheltui salariul la o oră după ce l-a încasat. Însă apoi va fi dezamăgit că nu-și permite vacanța mult visată. Poate încerca să folosească o aplicație de economisire, care îl poate ajuta să-și îndeplinească obiectivele financiare, înainte ca dictonul Carpe Diem, după care se ghidează în viață, să-i saboteze veniturile.

Rac

Este agățat de conceptul de securitate financiară mai mult decât orice alt semn. În efortul de a se feri de calamitățile viitoare, el face economii din fiecare salariu. Acest lucru sună foarte bine, până când își dă seama că nu se bucură de viață. Racul trebuie să se concentreze mai puțin pe economisirea pe termen lung și să-și rezerve și obiective pe termen scurt. Poate pierde prezentul, indiferent cât de plin este contul de pensie. 

Leu

Îi place să-și cheltuiască banii pe articole de lux, mai mult decât au nevoie. Mâncarea fină, îmbrăcămintea extravagantă, cadourile scumpe, toate pun presiune pe buget. Leu dorește să trăiască ca un rege și vrea să fie el furnizorul, dar uneori scopurile nu justifică mijloacele. Pentru a învăța cum să profite la maxim de banii lui, el trebuie să învețe cum să găsească opulența pe care o caută, fără să-și cheltuiască banii greu câștigați.  

Fecioară

Este pricepută în selectarea investițiilor pe termen lung. Dar cu ce cost ? În acest impuls pentru stabilitate, ea poate ajunge să își vândă comunitatea sau să se angajeze în întreprinderi care afectează mediul. Cu siguranță, pot face o grămadă de bani prin investiții în afaceri discutabile, însă dacă se fixează doar pe propriul profit, va apărea în scurt timp o criză spirituală. 

Balanță

Își cheltuiește greu banii câștigați, de parcă ar avea ceva de demonstrat. O noapte de extravaganțe poate fi un precedent pe care nu și-l permite. În calitate de persoană care caută armonia, Balanța luptă să stabilească limite pentru a economisi banii de care are nevoie. Prin practicarea modului de a spune Nu mai des, Balanta va învăța în cele din urmă cum să-și spună Da ei însăși.

Scorpion

Cea mai mare problemă legată de bani a Scorpionului este judecarea și supraevaluarea valorii unui cadou pentru el însuși. Cadourile de la alții se află, de asemenea, sub judecata lor și pot duce la resentimente pe termen lung. Devalorizarea este o formă de abordare financiară greșită. Pentru ca acesta să se ridice peste propriile așteptări nerealiste, va trebui să acorde mai puțină importanță lucrurilor materiale. Uneori, un cadou este doar un mod de a exprima iubirea, și nu câți bani a costat. Scorpionul trebuie să învețe cum să nu respingă aceste daruri de la ceilalți.

Săgetător

Nu poate rezista când vine vorba de cumpărături impulsive, care satisfac doar o nevoie temporară. Dorința lui de mișcare constantă l-ar putea determina să cumpere biletul de avion în ultimul moment, chiar și atunci când știe că va cheltui mai puțin dacă ar alege să-și planifice vacanța din timp. Pentru a-și rezolva problemele economice, Săgetătorul trebuie să-și gestioneze cu atenție veniturile și cheltuielile. Când va învăța să-și stăpânească impulsurile, el va fi mai  capabil să își păstreze banii.

Capricorn

Este priceput să facă economii, calculează fiecare ban, cum este cheltuit și cum a fost câștigat. Această abilitate îi oferă pricepere financiară și capacitatea de a-și menține un flux constant de venituri. Dacă merge însă prea departe cu obsesia pentru bani, va uita să se simtă bine. Capricornul trebuie să aibă încredere că distrându-se din când în când, nu va rămâne fără resurse.

Vărsător

Când vine vorba de bani, cea mai mare problemă a Vărsătorului este că trăiețte în viitor, înainte de a ajunge acolo. Fiind vizionarul zodiacului, el crede că până la urmă totul va fi bine. Dar acest optimism îl va face să-și piardă repede sănătatea și apoi va fi stresat că trebuie să-și echilibreze bugetul. Asta înseamnă, adesea, că nu-și îndeplinește potențialul maxim de câștig și neglijează lucrurile de care are nevoie pe termen scurt.

Pești

Cea mai mare problemă financiară a Peștilor este că evită cu totul banii și plăcerile lumești. Deși acesta nu are nicio problemă să trăiască în lumea lui de vis, în care banii nu contează, el are nevoie de ajutorul celorlalți dacă vor să trăiască bine în această lume. Pretinzând că banii nu există, nu va face capitalismul să dispară. El trebuie să învețe cum să fie mai implicat în această viață, însă poate ajuta celelalte zodii să contribuie la o socitate care să prospere în afara legilor cererii și ofertei. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii bani