x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei. Atentie la discretie si evitati orice negocieri

Horoscopul zilei. Atentie la discretie si evitati orice negocieri

02 Apr 2018   •   08:00
Horoscopul zilei. Atentie la discretie si evitati orice negocieri

Orice negocieri ar purta astăzi Leii, vor câştiga negreşit! Nu se bazează pe promisiuni, ci lucrează cu faptele şi cu rezultatele!

 

Berbec

Berbecii trebuie să păstreze discreţia. Presiunile din plan profesional îi pot împinge să reacţioneze zgomotos şi să facă imposibilă colaborarea cu un coleg.

Taur

Taurii ar putea primi astăzi o ofertă tentantă privind un nou job. Chiar dacă le place unde lucrează, n-ar trebui să refuze imediat. Mereu este loc de mai bine!

Gemeni

Gemenii simt nevoia să facă economii, dar astăzi nu vor pune niciun ban deoparte. Sunt cu gândul la o persoană pe care au cunoscut-o zilele trecute şi fac greşeli care-i vor băga la cheltuieli.

Rac

Racii ar trebui să stea departe de ispitele culinare. În ultima perioadă au cam exagerat cu dulciurile, iar cei din jur văd asta!

Leu

Orice negocieri ar purta astăzi Leii, vor câştiga negreşit! Nu se bazează pe promisiuni, ci lucrează cu faptele şi cu rezultatele!

Fecioară

O problemă financiară dă peste cap Fecioarele şi le face mai irascibile. Certurile sunt o pierdere de timp, mai ales astăzi.
Balanţă

Balanţele vor fi pe punctul de a ajuta pe cineva care nu merită, dar se vor opri la timp. Persoanele care au trădat cândva, nu se vor schimba!

Scorpion

Scorpionii ar trebui să înceapă să ţină cont de sfaturile colegilor. Aceştia s-au cam săturat să le tot repete ce au de făcut.

Săgetător

În orice discuţie despre proiectele la care lucrează Săgetătorii, vor exista informaţii importante pe care nu trebuie să le trateze cu indiferenţă. Aşadar să fie foarte atenţi!

Capricorn

Este posibil ca astăzi, Capricornii, să aibă de-a face cu cineva ale cărui reacţii vor fi destul de nepotrivite. Să îl pună la locul lui înainte să fie dominaţi!

Vărsător

Vărsătorii încearcă să-şi păstreze calmul şi caută să rezolve cât mai elegant o problemă sentimentală.

Peşti

Iar Peştii încep săptămâna în forţă şi dispun de atâta energie încât nu se mai recunosc. Sprea seară îi prinde puţin melancholia, dar din fericire nu dureaza mult. OBSERVATOR

×