x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2020. Au parte de prosperitate, însă cu sanatatea nu stau atât de bine

Horoscop 2020. Au parte de prosperitate, însă cu sanatatea nu stau atât de bine

02 Ian 2020   •   11:31
Horoscop 2020. Au parte de prosperitate, însă cu sanatatea nu stau atât de bine
Sursa foto: pixabay.com

Numerologul Mihai Voropchievici a numit, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt acele zodii peste care va ploua cu bani în 2020.

Anul patru aduce lipsă de lichidități. Muncesc acum, primesc banii mai târziu.

HOROSCOP BERBEC - va avea un an de succes dar cu multă muncă. Are parte de multă agitație, iubirea e la cote înalte. Salariul poate să crească, însă și cheltuielile vor fi mari.

Moment bun pentru investiții în tehnologie.

HOROSCOP TAUR - are toate valențele bune. Munca, dragostea, sanatatea, dorința de a călători. Acceptați sfaturi bune înainte de a lua decizii. 

An provocator profesional. Va munci foarte mult și nu prea știe cum să se odihnească. Roadele vor fi culese în anul 2021.

HOROSCOP GEMENI - se pot plia pe profesie, spiritualitate. Relația cu banii este complicată. Câștigă foarte mult și cheltuie foarte mult. Încercați să fiți temperați.

HOROSCOP RAC - sunt doritori de bani. Au parte de prosperitate, însă cu sanatatea nu stau atât de bine. Familia este prioritară.

HOROSCOP LEU - muncă frenetică. Banii sunt importanți și banii vin la lei. Cheltuielile trebuie făcute cu cap. Nu vă hazardați. Vor avea luni în care ritmul veniturilor va fluctua. În rest, anul este superbenefic.

HOROSCOP FECIOARĂ - face prăpăd în bani în 2020. E un an prosper, nu trebuie să își facă griji pentru bani. Anul asta își va oferi toate plăcerile vieții.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop 2020