x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 16 - 17 ianuarie. Balanțele reușesc să scape de rutină

Horoscop de weekend, 16 - 17 ianuarie. Balanțele reușesc să scape de rutină

15 Ian 2021   •   11:25
Horoscop de weekend, 16 - 17 ianuarie. Balanțele reușesc să scape de rutină
Sursa foto: Hepta

Berbec

Începând cu acest weekend începi să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție lucrurilor mărunte din jurul tău. Optimismul te caracterizează.

Taur

Vrei să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viață, iar acum găsești energia și determinarea necesare pentru a face aceste schimbări pe care ți le dorești de mult timp.

Gemeni

Muncești mai mult decât în mod normal, iar acest lucru va aduce cu sine extenuare. Încearcă să îți organizezi timpul, astfel încât să te poți bucura și de câteva momente de relaxare.

Rac

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană importantă din viața ta. Încearcă să renunți la orgoliu și să privești lucrurile cu mai multă deschidere. Ascultă mai mult.

Leu

În acest weekend petreci mult timp cu propria persoană și încerci să îți pui ordine în gânduri. În plus, începi să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Fecioară

Tensiunea este prezentă pe tot parcursul weekendului, așa că sunt șanse mari să apară unele conflicte cu partenerul de cuplu. Este important să îți aloci timp să asculți.

Balanță

Weekendul acesta este despre a scăpa de rutină. Astfel, iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai.

Scorpion

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, iar weekendul acesta se anunță a fi plin de studiu. În plus, descoperi un domeniu pentru care prezinți foarte mult interes.

Săgetător

Weekendul acesta este dedicat familiei. Vrei să petreci cât mai mult timp în compania acestor persoane speciale din viața ta și, astfel, să elimini din stresul acumulat în ultima vreme.

Capricorn

Este posibil să fie nevoie să iei o decizie importantă, în acest weekend. Încearcă să analizezi cu atenție opțiunile pe care le ai, pentru a nu regreta mai târziu.

Vărsător

În sfârșit simți că munca îți este apreciată. Astfel, începi să ai mai multă încredere în tine și, în plus, chiar îți permiți să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități.

Pești

Weekendul acesta este despre romantism. Petreci timp în compania partenerului de cuplu și reușești să discuți deschis despre tot ceea ce simți. Se anunță a fi un weekend special.  

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend