x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 17 - 18 octombrie. Balanțele vor să ajute mai mult

Horoscop de weekend, 17 - 18 octombrie. Balanțele vor să ajute mai mult

16 Oct 2020   •   11:27
Horoscop de weekend, 17 - 18 octombrie. Balanțele vor să ajute mai mult
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Este recomandat să stai departe de orice fel de conflict, chiar dacă știi că ai dreptate. Ai tendința să reacționezi impulsiv, iar acest lucru îți va afecta întregul weekend.

Taur

Ai multe idei pe care vrei să le pui în apliare, iar în acest weekend găsești curajul necesar pentru a face asta. În plus, îi mobilizezi pe cei din jurul tău în aceeași direcție.

Gemeni

Ai partea de un weekend relaxant și productiv în același timp. Reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți face tot ceea ce ți-ai propus, însă reușești să te ocupi și de pasiunile pe care le ai.

Rac

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și te bucuri de fiecare moment de liniște și relaxare. În plus, timpul petrecut cu familia te ajută să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Leu

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. În sfârșit găsești timpul de care ai nevoie pentru a-ți pune ordine în gânduri și pentru a te ocupa de lucrurile care te fac fericit.

Fecioară

În sfârșit, reușești să scapi de stresul financiar pe care îl tot porți pe umeri în ultima perioadă. Astfel, reușești să te relaxezi și să acorzi atenție și celorlalte lucruri din jurul tău.

Balanță

Vrei să ajuți mai mult oamenii, iar acest lucru îți ocupă mare parte din atenție, în acest weekend. Vrei să simți că îți aduci contribuția. Încearcă să te alături unui grup de voluntari.

Scorpion

Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum a venit momentul să te bucuri de reușite. Petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta și te deconectezi de tot ce înseamnă job.

Săgetător

Îți acorzi timp pentru a te regăsi. Astfel, încerci să îți pui ordine în gânduri și să te gândești la ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Capricorn

Te-ai gândit mult la viitor în ultima perioadă, iar acum a venit momentul să faci un prim pas în această direcție. Discută cu cineva în care ai încredere și nu renunța la determinare.

Vărsător

Reușești să-ți organizezi timpul, astfel încât să te poți ocupa de toate responsabilitățile pe care le ai. Astfel, ai parte de un weekend agitat, însă la finalul său o să fii liniștit.

Pești

Încerci să atingi echilibrul interior pe care ți-l dorești atât de mult. Astfel, petreci mult timp singur, însă găsești și momente pe care le oferi partenerului de cuplu.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 17-18 octombrie