x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22 - 23 februarie. Final de săptămână plin de romantism

Horoscop de weekend, 22 - 23 februarie. Final de săptămână plin de romantism

21 Feb 2020   •   10:30
Horoscop de weekend, 22 - 23 februarie. Final de săptămână plin de romantism

Berbec

Weekendul acesta este despre romantism. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de intimitate. Acest mod în care îți petreci timpul te ajută să te cunoști mai bine.

Taur

Petreci timp alături de un prieten și reușești să discuți deschis despre sentimentele tale, cât și despre dorințele pe care le ai de la viitor. Reușești să îți faci un plan de acțiune.

Gemeni

Renunți la temerile pe care le ai și discuți cu o persoană în care ai încredere despre vulnerabilitățile emoționale cu care te confrunți. Este un pas important pe care îl faci în relație cu tine.

Citește și Horoscop lunar, martie 2020. Se anunță o lună plină de schimbări

Rac

Încearcă să acorzi mai multă atenție detaliilor, cât și dorințelor pe care le au persoanele speciale din viața ta. De asemenea, este important să renunți la orgoliu.

Leu

Încearcă să profiți de toată energia pozitivă pe care o ai azi și să te ocupi de pasiunile pe care le ai. Este important să înveți să îți organizezi mai bine timpul.

Fecioară

Încerci să analizezi ce îți dorești cu adevărat de la viitor, cât și de la relația pe care o ai în prezent. În acest weekend este important să petreci timp singur pentru a-ți da seama ce îți dorești de fapt.

Balanță

Înveți să comunici mai eficient și începi prin a discuta cu familia despre o serie de probleme pe care le-ați întâmpinat în ultima vreme. În acest weekend atenția ta se îndreaptă doar către familie.

Scorpion

În acest weekend petreci mult timp singur și încerci să atingi un echilibru interior la care aspiri de mult timp. Începi să îți dai seama că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Săgetător

Petreci mult timp alături de prieteni, iar singura ta preocupare în acest weekend este distracția. Te bucuri de timpul liber pe care îl ai și încerci să recuperezi tot ce ai pierdut.

Capricorn

Te bucuri de intimidate alături de partenerul de cuplu și dai dovadă de pasiune. În cazul în care nu ești într-o relație, ai șanse mari să cunoști pe cineva interesant.

Vărsător

Stai cât de departe poți de interacțiunile sociale și prefer să îți petreci timpul alături de tine sau de o persoană specială din viața ta. Reușești să îți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Pești

Nu prea te simți în apele tale, însă totul se va rezolva dacă le dai prietenilor tăi o șansă de a te înveseli. Încearcă să ai mai multă încredere în tine, iar energia pozitivă va apărea.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 22-23 februarie