x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 26 - 27 septembrie. Racii au parte de un weekend plin de romantism

Horoscop de weekend, 26 - 27 septembrie. Racii au parte de un weekend plin de romantism

25 Sep 2020   •   10:48
Horoscop de weekend, 26 - 27 septembrie. Racii au parte de un weekend plin de romantism
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Weekendul acesta se anunță multe schimbări pe plan personal. Începi să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă și începi să ai mai multă încredere în propria persoană. 

Taur

Încearcă să renunți la ideea de perfecțiune, pentru că așteptările nerealiste pe care le ai de la cei din jur îți pot strica relațiile cu aceștia. Privește lucrurile mai relaxat. 

Gemeni

În acest weekend petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta. În sfârșit, reușești să iei o pauză de la toată agitația din jurul tău și acorzi mai multă atenție relaxării. 

Rac

Weekendul acesta este caracterizat de romantism. Petreci timp în compania persoanei iubite și te bucuri de fiecare moment petrecut împreună. Începi să apreciezi mai mult aceste momente. 

Leu

Nu reușești să te concentrezi așa cum ți-ai fi dorit, însă nu trebuie să îți faci griji. Încearcă să iei o pauză de la responsabilități și să te ocupi puțin de pasiunile tale. 

Fecioară

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. Mai mult, reușești să duci la bun sfârșit o serie de proiecte mai vechi. 

Balanță

Nu reușești să îți controlezi emoțiile și este posibil să reacționezi impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele dragi ție. Este posibil să intri în tot felul de conflicte minore. 

Scorpion

Vrei să ajuți mai mult, iar acum găsești curajul necesar pentru a te implica în tot felul de proiecte umanitare. Voluntariatul este o idee cu care cochetezi de mult timp. 

Săgetător

Weekendul acesta afli adevăruri care te neliniștesc, însă, la finalul zilei, te bucuri că știi exact ce s-a întâmplat. Începi să ai mai mult respect față de propria persoană. 

Capricorn

Creativitatea este prezentă cu tine pe tot parcursul weekendului și alegi să o îndrepți spre diferite ramuri ale vieții tale. Începi să vezi lucrurile cu claritate. 

Vărsător

Ai mai multă încredere în tine și începi să acorzi mai mult respect obiectivelor pe care le ai. Astfel, reușești să îți organizezi mai bine timpul și, de asemenea, ești mai eficient. 

Pești

Vrei să renunți la oamenii toxici din jurul tău și reușești să găsești determinarea necesară pentru a face asta. Astfel, începi să acorzi mai mult respect pasiunilor pe care le ai, în lipsa oamenilor care te îndepărtau de ele.  
 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 26-27 septembrie