x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop lunar, noiembrie 2020. Vrei să știi ce se întâmplă în viața persoanelor importante din jurul tău

Horoscop lunar, noiembrie 2020. Vrei să știi ce se întâmplă în viața persoanelor importante din jurul tău

30 Oct 2020   •   13:15
Horoscop lunar, noiembrie 2020. Vrei să știi ce se întâmplă în viața persoanelor importante din jurul tău
Sursa foto: Hepta

Berbec

Luna noiembrie vine cu multă energie pozitivă și cu dorința de a face o mulțime de lucruri noi. Vrei să descoperi pasiuni și simți că inspirația este de partea ta. În plus, activitățile de la locul de muncă încep să îți aducă satisfacțiile la care speri de mult.

Taur

Începi să ai mai multă grijă de tine. Îți asculți corpul și găsești determinarea de a face o serie de schimbări importante când vine vorba de stilul de viață. Astfel, începi să ai mai multă energie și privești lucrurile din jurul tău că mai multă deschidere.

Gemeni

Adevărul începe să fie din ce în ce mai important pentru tine, indiferent de cât de dureros e. Vrei să știi ce se întâmplă în viața persoanelor importante din jurul tău și, astfel, începi să asculți problemele cu care se confruntă. Înveți să faci diferența între autenticitate și falsitate.

Rac

Luna noiembrie începe cu multă agitație și tensiune. Nu reușești să îți găsești concentrarea nici măcar atunci când vine vorba de rutină. Spre mijlocul lunii reușești să îți găsești echilibrul și, mai mult, reușești să îți îndrepți eforturile spre lucrurile care contează cu adevărat.

Leu

Ai muncit mult în ultima perioadă, așa că luna noiembrie începe cu extenuare. Totuși, găsești resursele necesare pentru a te bucura de toate reușitele din ultima lună. În plus, începi să acorzi atenție mai multă relaxării și pasiunilor pe care le ai și care te ajută să-ți reîncarci bateriile.

Fecioară

În această lună înveți să comunici mai eficient, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. Astfel, reușești să discuți deschis despre tot ceea ce simți și reușești să creezi legături mult mai puternice cu persoanele din jurul tău. Luna noiembrie se anunță a fi una productivă.

Balanță

Creativitatea te caracterizează, în această lună. Profiți de fiecare picătură de inspirație și, astfel, reușești să rezolvi o serie de probleme mai vechi care ți-ai dat bătăi de cap de-a lungul timpului. Spre sfârșitul lunii aceste reușite aduc cu sine mai multă încredere în propria persoană.

Scorpion

Ai o mulțime de lucruri de făcut și simți că timpul pe care îl ai la dispoziție nu este suficient. Astfel, în această lună începi să înțelegi cât de important este să-ți organizezi timpul eficient. Reușești să-ți faci o listă de priorități care te ajută să-ți îndeplinești obiectivele.

Săgetător

Empatia atinge cote maxime. Vrei să ajuți cât mai multe persoane și, astfel, îți îndrepți eforturile către acțiunile de voluntariat. În plus, începi să asculți mai mult, iar persoanele importante din jurul tău vin la tine pentru sfaturi, cât și pentru a se descărca.

Capricorn

Problemele financiare ți-au ocupat mare parte din atenție, în ultima perioadă. Astfel, începi să te organizezi mai bine și reușești să renunți la o serie de cheltuieli. Este important să discuți cu cineva în care ai încredere, pentru a putea să-ți dai seama care sunt greșelile financiare pe care le faci.

Vărsător

La începutul lunii, dai dovadă de multă impulsivitate, iar acest lucru te poate duce în mijlocul unor conflicte de care nu ai nevoie. Este important să îți acorzi câteva momente pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri. Spre sfârșitul lunii, reușești să găsești echilibrul pe care îl cauți de mult timp.

Pești

Începi să acorzi mai multă atenție sănătății. De-a lungul timpului, te-ai confruntat cu tot felul de probleme de sănătate pe care le-ai ignorat. În această lună, începi să privești cu mai multă atenție către semnalele pe care ți le trimite corpul.  

×
Subiecte în articol: horoscop noiembrie 2020