x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 12 - 18 octombrie. Săgetătorii învață să muncească în echipă

Horoscop săptămânal, 12 - 18 octombrie. Săgetătorii învață să muncească în echipă

08 Oct 2020   •   11:04
Horoscop săptămânal, 12 - 18 octombrie. Săgetătorii învață să muncească în echipă
Sursa foto: Hepta

Berbec

Simți că poți face orice îți propui. Ai multă încredere în tine și o mulțime de planuri pentru această săptămână. Astfel, este important să îți organizezi cât mai bine timpul pentru a putea acorda atenție tuturor sectoarelor de care ești interesat.

Taur

Vrei să îți schimbi stilul de viață, în special când vine vorba de alimentație. Astfel, găsești determinarea necesară pentru a renunța la obiceiurile nesănătoase. Totuși, încearcă să discuți cu o persoană care se ocupă cu astfel de diete, pentru a avea părerea unui profesionist.

Gemeni

Ai o mulțime de lucruri de făcut și prea puțin timp. Totuși, reușești spre mijlocul săptămânii să te organizezi și să îți faci o listă de priorități, astfel încât să poți face tot ceea ce ți-ai propus. Ai parte de o săptămână productivă.

Rac

Romantismul te caracterizează, în această săptămână. Prin urmare, îți împarți timpul între atenția acordată pasiunilor pe care le ai, cu dorința de a progresa, și atenția acordată partenerului de cuplu, cu care descoperi că ai din ce în ce mai mult lucruri în comun.

Leu

Săptămâna aceasta îți petreci mare parte din timp în compania propriei persoane. Vrei să înveți cât mai mult lucruri despre tine și să reușești să atingi echilibru la care visezi atât de mult. În plus, vrei să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Fecioară

Nu reușești să ajungi la un punct comun cu persoanele din jurul tău, fie că vorbim despre colegi sau prieteni. Astfel, este posibil să ajungi în tot felul de conflicte minore, care se rezumă la lipsă de înțelegere. Încearcă să asculți mai mult și să analizezi cu atenție situația înainte să vorbești.

Balanță

Săptămâna începe cu tine concentrat pe tot ce înseamnă probleme financiare și în căutarea de a găsi soluții cât mai bune. În cea de-a doua parte a săptămânii, problemele încep să dispară și, astfel, reușești să mai elimini din stresul pe care îl porți pe umeri.

Scorpion

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Astfel, începi să te uiți la imaginea de ansamblu și mai apoi să începi să lucrezi la fiecare detaliu în parte. În plus, reușești să duci la bun sfârșit un proiect mai vechi la care te gândești de mult timp.

Săgetător

 Începi să înțelegi importanța muncii în echipă. Astfel, înveți să ceri ajutorul celor din jurul tău atunci când ai nevoie și renunți la ideea că trebuie să faci totul de unul singur. Spre sfârșitul săptămânii începi să te gândești și la activități de voluntariat.

Capricorn

Reiei legătura cu prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Te gândești la toate momentele prin care ați trecut împreună și începi să apreciezi mai mult prezența acestor persoane în viața ta. Privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Vărsător

Înveți să comunici mai eficient, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. Astfel, te bucuri de mai multă înțelegere când vine vorba de viața de cuplu și de mai multă apreciere când vine vorba de viața profesională. Ai parte de o săptămână presărată cu vești bune.

Pești

Te bucuri de intimitate și de reconectare profundă cu propriile emoții. Ai parte de o săptămână plină de spiritualitate și, prin urmare, reușești să înveți lucruri noi despre tine. În plus, te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 12-18 octombrie