x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 16 - 22 noiembrie. Scorpionii învață să acorde atenție detaliilor

Horoscop săptămânal, 16 - 22 noiembrie. Scorpionii învață să acorde atenție detaliilor

12 Noi 2020   •   11:07
Horoscop săptămânal, 16 - 22 noiembrie. Scorpionii învață să acorde atenție detaliilor
Sursa foto: Hepta

Berbec

În această săptămână îți dorești să fii mai activ, așa că îți introduci în program o serie de activități fizice. În plus, începi să îți asculți mai mult corpul și să acorzi mai multă atenție alimentației. Spre sfârșitul săptămânii începi să înțelegi beneficiile unei astfel de atitudini.

Taur

Săptămâna aceasta este despre distracție. Înveți să vezi partea bună din fiecare lucru care se întâmplă și, în plus, înveți să-ți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa de responsabilități, dar să îți poți acorda timp și ție.

Gemeni

Începi săptămâna într-o stare puțin dubioasă. Nu reușești să comunici eficient și este posibil să apară unele probleme în interacțiunile pe care le ai cu partenerul de cuplu. Pe de altă parte, cea de-a doua parte a săptămânii vine cu o atmosferă mai relaxantă.

Rac

Ești în centrul atenției peste tot pe unde mergi și profiți de acest lucru la maximum. În plus, te bucuri de aprecierea persoanelor din jurul tău și chiar încerci să le rezolvi o parte din probleme. Încearcă să îți acorzi și o pauză din când în când.

Leu

În această săptămână reușești să vezi imaginea de ansamblu, însă înveți să acorzi atenție și detaliilor. Acum este un moment ideal pentru a pune la punct un proiect la care te gândești de mult timp. Este important să discuți cu cineva în care ai încredere.

Fecioară

Ai parte de o săptămână cu adevărat productivă. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și, în plus, găsești timpul necesar pentru a te ocupa și de nevoile pe care le ai. Ai multă energie pozitivă și reușești să o transmiți și persoanelor cu care interacționezi.

Balanță

Apar oportunități pe care nu trebuie să le ratezi. Însă, este la fel de important să analizezi cu atenție orice informație ajunge la tine, pentru a nu interpreta ceva greșit. Spre sfârșitul săptămânii te bucuri de toate performanțele pe care le-ai atins.

Scorpion

Înveți să privești cu mai multă atenție spre detalii. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție lucrurilor mărunte și chiar reușești să îți schimbi perspectiva asupra lumii. În această săptămână, se produc multe schimbări când vine vorba de percepție.

Săgetător

Nu reușești să îți controlezi emoțiile, iar acest lucru te va aduce în conflict cu multe persoane importante din viața ta. Este important să discuți despre problemele cu care te confrunți pentru a putea să privești totul dintr-o altă perspectivă.

Capricorn

Ești ambițios și, prin urmare, săptămâna aceasta vrei să faci o mulțime de lucruri la care te gândești de mult timp, dar pentru care nu ai avut curajul necesar în trecut. Te bucuri de susținerea persoanelor importante din viața ta.

Vărsător

În această săptămână, este important să privești totul cu răbdare. Încearcă să îți acorzi timp pentru a lua fiecare lucru pe rând și a-l analiza așa cum trebuie. Ai tendința de a acționa impulsiv, iar acest lucru îți poate aduce probleme atât în viața profesională, cât și în viața persoanlă.

Pești

În această săptămână înveți că nu este o rușine să nu știi răspunsul la toate întrebările. Astfel, reușești să nu mai pui atât de multă presiune pe tine și să privești lucrurile cu mai multă deschidere. Este important să discuți deschis despre toate nelămuririle pe care le ai.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 16 - 22 noiembrie