x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 17 - 23 august 2020. Ar fi bine să faci un pas înapoi și să-ți asculți inima

Horoscop săptămânal 17 - 23 august 2020. Ar fi bine să faci un pas înapoi și să-ți asculți inima

13 Aug 2020   •   15:14
Horoscop săptămânal 17 - 23 august 2020. Ar fi bine să faci un pas înapoi și să-ți asculți inima
Sursa foto: pixabay.com

Iată ce te așteaptă săptămâna 17 - 23 august 2020, în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Berbec

Ați putea fi inspirat să vă apucați de un proiect creativ ori să spuneți cuvinte emoționante persoanei iubite, în jurul datei de 18 august, când Luna nouă va intra în casa a V-a, a romantismului. Deși nu va fi o perioadă bună pentru acțiuni, este momentul să vă ascultați trăirile pentru că lucrurile la care visați acum, vor deveni realitate, la un moment  dat. În perioada 19 august - 5 septembrie, planeta Mercur intră în casa a VI-a, ceea ce vă va determina să căutați un plan de îngrijire a sănătății, care vă poate duce pe o nouă cale de vindecare. 

Taur

Vă veți asculta intuiția mai mult decât de obicei, în jurul datei de 18 august, când Luna nouă intră în casa a IV-a. Întrucât planeta Marte se află în casa a XII-a, a spiritualității, acum este momentul perfect să acorzi atenție persoanelor dragi. Dacă simți că nu ai creat un echilibru între muncă și familie, în ultima perioadă, avum este timpul. În perioada 22 august - 22 septembrie, Soarele se va afla în casa a V-a, a romantismului, motiv pentru care vei putea rezolva probleme sentimentale și sau să inițiezi un proiect creativ. Dacă vrei să te dedici unei pasiuni, ori să faci o pauză de la muncă și să te relaxezi alături de cei dragi, acum este momentul. 

Gemeni

Discuțiile pline de idei cu prietenii și colegii ar putea duce la un proiect, în jurul datei de 18 august, când Luna nouă va intra în casa a III-a, a comunicării.  Deși vă puteți simți momentan copleșit de cât de ocupat sunteți, învățarea și implicarea alături de ceilalți vor fi pași cheie spre realizarea noi tale viziuni. În timp ce Mercur trece prin casa a IV-a, între 19 august și 5 septembrie, vă veți simți conectat cu cei dragi. Acesta ar putea fi, totodată, și un moment fantastic de cercetare și culegere a informațiilor despre orice proiecte legate de familie, pe care intenționați să le faceți.

Rac

În jurul datei de 18 august, vei fi concediat, fapt care te va bucura pentru că așa vei reuși să-ți duci obiectivele financiare la nivelul următor, ca urmare a prezenței Lunii noi în casa a II-a, a veniturilor din muncă. Aceasta este o oportunitate nemaipomenită de a te lămuri cu privire la ceea ce dorești să obții și apoi vei putea lua măsuri concrete în orice direcție simți că e corect. Planeta Marte se află în casa a X-a, a carierei, care îți amplifică dorința de a câștiga recunoaștere pentru eforturile tale. În perioada 19 august - 5 septembrie, Mercur se deplasează prin casa a III-a, a comunicării, mărint interacțiunile cotidiene cu prietenii, colegii și frații. Este momentul să colaborezi la un proiect comun, ori pur și simplu să porți o conversație antrenantă.

Leu

Dacă vrei să împrospătezi ceva în viața ta profesională, trebuie să fii în centrul atenției. În jurul datei de 18 augut, Luna nouă intră în zodia ta, așa că poți impresiona pe oricine și faci progrese semnificative în atingerea obiectivelor personale. Întrucât Marte se află în casa a IX-a, a studiilor superioare, s-ar putea să constați că obiectivele tale sunt legate de educați ori călătorii. Între 22 august și 22 septembrie, Soarele se deplasează prin casa a II-a, a veniturilor din muncă și s-ar putea să faci investiții noi sau să urmărești o altă cale de câștig.

Fecioară

În jurul datei de 18 august, Luna nouă intră în casa a XII-a , a spiritualității. Ar fi bine să faci un pas înapoi și să-ți asculți inima. Așa vei reuși să faci conexiuni importante. Apoi, în timp ce Mercur se deplasează prin semnul tău, din 19 august și pănă pe 5 septembrie, te vei concentra pe detalii neplătue și vei aduna toate informațiile care te vor ajuta să progresezi. Vorbește cu acel prieten care te-ar putea ghida spre oportunități de angajare ori adresează-te unui fost coleg despre proiectul tău. O combinație de pragmatism și intuiție îți va deschide drumul succesului. 

Balanța

În jurul datei de 18 august, când Luna nouă intră în casa a XI-a, iar Marte în casa a VII-a,  a parteneriatului, colaborarea va fi foarte importantă pentru a progresa în dorințele tale personale. Este timpul să lucrezi împreună cu prietenii sau colegii pentru a pune la punct o viziune pe termen lung și pentru a lua, apoi, decizii împreună. Dacă te simți motivat să te ridici și să vorbești mai tare decât de obicei, o poți face. Însă pe 22 august, s-ar putea să te simți iritat din senin, mai ales față de un prieten apropiat ori de un partener. Dacă îți canalizezi energia către muncă, ai putea să eviți conflictul. 

Scorpion

Continui să progresezi în atingerea obiectivelor personale pe 17 august, când Soarele și Mercur se află în casa a X-a. Te vei simți deștept și te bucuri să te scufunzi în proiecte provocatoare, ceea ce îți poate aduce recunoașterea pe care o meriți. În jurul datei de 18 august, Luna nouă se află în casa a X-a, a carierei, fiind momentul ideal pentru a obține ceea ce vrei pe termen lung. Apoi, dacă faci un mic pas în această direcție, fie prin trimiterea unui email, rezervarea unei călătorii sau o propunere ambițioasă prezentată șefului tău, poți pune bazele unor recompense de mai târziu.

Săgetător

Dacă până acum nu ai avut oportunități de a învăța și a-ți lărgi orizonturile, s-ar putea să simți această dorință în jurul datei de 18 august, când Luna nouă va intra în casa a IX-a, a studiilor superioare și călătoriilor. Profită din plin de moment și află mai multe. Ai putea să vrei să-ți urmezi impulsurile artistice și să petreci cu veselie aproape de cei dragi. Între 19 august și 5 septembrie, vei avea cele mai strălucite idei, care vor fi aplaudate de șefi. 

Capricorn

Vei vrea să te conectezi profund cu cineva special, în jurul datei de 18 august, când Luna nouă se va afla în casa a VIII-a, a legăturilor emoționale și intimității sexuale. Vei vorbi despre dorințele tale și vei avea conversații care îți vor aduce liniște sufletească, nemaivorbind de faptul că te vei simți mai puternic. În timp ce Mercur se deplasează prin casa a IX-a, a studiilor superioare și aventurii, s-a putea să dorești să te dezvolți profesional pentru a putea avansa în carieră. Vorbește despre asta cu prietenii, pentru că sfaturile lor ți-ar putea aduce idei noi. 

Vărsător

Vei refleta asupra relațiilor tale, în jurul datei de 18 august, când Luna nouă va intra în casa a VII-a, a pateneriatului. Dacă vei dori să faci schimbări care să-ți consolideze relația cu partenerul, ori cu o altă persoană față de care te simți foarte legat, te poți clarifica despre cum să faci acest lucru. Vei fi încântat să creezi coneziuni mai profunde cu cei dragi în perioada 22 august - 22 septembrie, când soarele va intra în casa a VIII-a. Găsirea unor  noi modalități de a vă înțelege cu iubitul/iubita și de a vă satisface nevoiel reciproc, vă poate consolida relația. Acesta poate fi și un moment benefic pentru a rezolva problemele care se ivesc din gestionarea resurselor comune. 

Pești

Poți să abordezi lista cu lucrurile pe care trebuie să le faci și să te asiguri că le poți rezolva pe 17 august, atunci când Soarele și Mercur intră în casa a VI-a, a bunăstării și rutinei zilnice. Vei fi mai ocupat dar te vei simți entuziast și inspirat la maxim. Întrucât Soarele se află în casa a VII-a, în perioada 22 august - 22 septembrie, vei simți că relațiile tale personale sunt solide. Petreci mai mult timp cu iubitul/iubita ori cu un drag prieten, cu care discuți, faci lungi plimbări ori desfășurați împreună o activitate plăcută, ceea ce îți aduce un sentiment de securitate, căldură și fericire. 

 

×